6 coole winkels met kinderkleding in Antwerpen

Geüpdatet op 24 augustus 2023 door ELLE België
6 coole winkels met kinderkleding in Antwerpen Getty Images

Waar moet je zijn om kleine fashionista's en fashionisto's in het nieuw te steken? In Antwerpen vinden niet alleen mama's en papa's stijlvolle outfits, je kan er ook terecht in voor leuke kinderkleding.

Play by Rewind

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Play by Rewind (@play.kidsstore)

Duurzame kinderkleding en schoenen voor kleine spruiten van 0-12 jaar vind je bij Play, het zusje van Rewind. Bobo choses, Veja kids, Liewood, Tiny Cottons, Ferm Living Kids, merken die een hart voor duurzaamheid sneller laten kloppen. Je vindt er ook prachtige decoratie voor de kinderkamer.

Adres: Kloosterstraat 63, 2000 Antwerpen

Petit Féliz

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Petit Féliz (@petitfeliz)

Mode voor de allerkleinsten! Deze babyspeciaalzaak biedt ecologisch verantwoorde kleding en tal van andere spullen aan voor je baby of peuter. De place to be voor het opstellen van de geboortelijst voor jouw klein wondertje.

Adres: Entrepotplaats 8, 2000 Antwerpen

Space Antwerp

Een kinderkledingwinkel met designerbrands voor kinderen en tieners. Naast een winkel in Antwerpen hebben ze ook een vestiging in Knokke. Van schattige jurkjes van Stella Kids tot stoere polo's van Lacoste. Je kind zal ongetwijfeld de meest stijlvolle en schattige verschijning zijn.

Adres: Lombardenvest 22, 2000 Antwerpen

Hygge Kids 

Hier shop je een geweldig lange lijst aan prachtige merken bij elkaar. Dit familiebedrijf kiest niet alleen snoezige kleding, maar ook prachtige decoratie voor je kleintje uit. Shop er mooie kinderkleding, duurzame poppen en leuke kinderscooters.

Adres: Mechelsesteenweg 110, 2018 Antwerpen 

Amõrini Kids

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amorini Kids (@amorinikids)

Voor de baby's en kinderen (maar vooral ouders) die van luxe houden: bij Amõrini vind je dat tikkeltje extra. Hugo Boss, Karl Lagerfeld of Kenzo? Fancy outfits gegarandeerd!

Adres: Appelmansstraat 25, 2018 Antwerpen

Yay Concept Store

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door YAY & NAY ! (@yayconceptstore)

Geen mens - groot of klein - die hier niet gelukkig wordt. In deze concept store vind je de mooiste decoratie voor een geslaagd en Pinterestwaardig (kinder)feestje, maar ook aanstaande bruiden kunnen hier hun voorraad party goodies inslaan. Een coole tipi, harig hobbelpaard of goudkleurig rokje? Eén adres!

Adres: Riemstraat 13, 2000 Antwerpen

(Stagiaire Dewy De Leeneer)