YOYO: een heerlijk warme winter voor elk kleintje!

Geüpdatet op 14 december 2023 door ELLE Partner
YOYO: een heerlijk warme winter voor elk kleintje! ©YOYO

Warme chocolademelk, fonkelende lichtjes, sneeuwpret en lekker cocoonen bij de open haard. Zo’n winter willen we allemaal. Maar het winterse weer gaat natuurlijk ook gepaard met heel wat kou. Iets waar we zeker onze allerkleinsten graag voor willen beschermen.

YOYO, Loves Winter! Met de collectie YOYO-winteraccessoires zitten onze oogappels warm ingepakt voor iedere uitstap tijdens de wintermaanden. Een verfrissende wandeling, skivakantie of de dagelijkse reis van en naar de crèche? Voor de kou hoeven we dan niet te vrezen. Met de YOYO-voetenzak, -wanten of -ski’s kunnen we het gure weer probleemloos aan. Slim ontworpen essentials zodat de kleinsten in alle comfort en veiligheid kunnen reizen, ook wanneer het kouder is.

©YOYO

Met een voering in sherpa, een waterafstotende afwerking en het gemak waarmee hij aan- of uitgetrokken kan worden, is de YOYO-voetenzak zo fijn dat zelfs volwassenen er eentje zouden willen. De YOYO-wanten zijn heerlijk zacht en praktisch, ze blijven vastzitten aan het stuur van de kinderwagen, zelfs wanneer je handen er niet inzitten. Verloren wanten horen zo definitief tot het verleden!

De YOYO-ski’s worden in een handomdraai op de voorwielen van elke YOYO-kinderwagen vastgeklikt om zo vlot en veilig door de sneeuw te "glijden". Een geweldige uitvinding voor elke skiliefhebber! De ski’s zijn met het oog op kwaliteit en duurzaamheid gemaakt van het slijtvaste polyamide. Bovendien kan de YOYO-kinderwagen nog steeds eenvoudig dichtgevouwen worden, zelfs met de ski’s op de voorwielen.

 

De YOYO-voetenzak kan op drie manieren gebruikt worden en beschikt over een praktische omkeerbare kap. Hij is verkrijgbaar in acht kleuren, waardoor hij altijd matcht met je kinderwagen. De voetenzak wordt op acht plaatsen aan de kinderwagen bevestigd zodat je kleintje perfect zit. Na gebruik is hij makkelijk op te vouwen. Zowel de binnen- als buitenkant zijn vuilafstotend, vuile schoentjes zijn dus geen probleem. En is er toch een vlek? Even in de wasmachine en hij is weer schoon.

Regen, sneeuw of ijzel? YOYO weet raad!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met YOYO
Babyzen.be

LEES OOK:

Oliver Furniture viert 20 jaar duurzaam design met de Wood Mini + oak reeks
YOYO² van BABYZEN: Voor ouders on the go
Wat kiezen voor de snack van je baby?