Technogym Run: de meest stijlvolle loopband op de markt

Gepubliceerd op 10 januari 2024 door ELLE Partner
Technogym Run: de meest stijlvolle loopband op de markt ©Technogym Run

Steeds meer mensen trekken hun loopschoenen aan op zoek naar die runner's high. Nu het buiten grijs en grauw kleurt, lonkt de loopband. In de gym of waarom niet - lekker thuis?

Sedert de pandemie, steeg de populariteit van hardlopen tot ongekende hoogte. De sport groeide voor velen uit tot een vast onderdeel van hun dagelijkse of wekelijkse routine en loopwedstrijden tellen meer deelnemers dan ooit tevoren. Hoewel (halve) marathons laagdrempelig lijken, zijn deze sportieve uitdagingen niet te onderschatten. Een juiste voorbereiding, correct loopschema én veilige ondergrond vormen de sleutel tot succes en het geheime wapen tegen blessures. De stijlvolste loopband op de markt, de Technogym Run, zorgt voor een persoonlijke training op maat, aangepast aan je niveau.

Alles-in-een

De nieuwste loopband van Technogym stoelt op dertig jaar expertise en knowhow. Bovendien biedt het toestel een alles-in-eenoplossing voor het hele gezin. Dankzij de ruime keuze aan trainingen, van hardlopen tot krachttraining en bootcamps is het toestel geschikt voor zowel amateur- en marathonlopers als fitnessliefhebbers. Met de Technogym Run haal je de hi-tech knowhow en high-quality apparatuur in huis, die je doorgaans alleen in sportscholen vindt.

Hi-tech & high quality

De ingebouwde console biedt een waaier aan trainingsprogramma's en -modi (cardio, kracht, of hoge intensiteit), on-demand video-workouts en -trainingen. Daarnaast kan je kiezen voor sessies onder leiding van een trainer of immersieve outdoortrainingen die zich aanpassen aan jouw snelheid en de helling assimileren van de gekozen route. Maar dat is niet alles: zo kan je ook van je volgende binge-sessie een sportieve aangelegenheid maken dankzij de vele entertainment opties van Technogym Live waaronder Netflix, YouTube en meer.

Een vrouw loopt op de loopband
©Technogym Run

Ongeëvenaard loopgevoel

Verder biedt de Technogym Run een ongeëvenaard loopgevoel dankzij de zogenaamde lamellenbandtechnologie. Deze bootst de reactiviteit en elastische respons van een atletiekbaan na, zodat jij zonder problemen je innerlijke Élodie Ouédraogo kan channelen. Het grote loopoppervlak is daarenboven geschikt voor lange passen en vrije bewegingen, niets houd je tegen om er volledig voor te gaan dus!

Bootcamp-modus

Last but not least, kan je met behulp van de push-modus de weerstand aanpassen tot maar liefst 55 kg, net zoals bij je favoriete boutique HIIT-lesje. En ook daarvoor hoef je niet meer naar de gym: op de console vind je verschillende high intensity bootcamp-trainingen terug die hardlopen afwisselen met weerstands- en krachtoefeningen. Een veelzijdige duizendpoot die Technogym Run!

Een vrouw die een bootcamp doet
©Technogym Run

Kriebelt het om deze stijlvolle loopband in huis te halen? De Technogym Run is verkrijgbaar vanaf €9.900 op technogym.com

Technogym Run
©Technogym Run

Shop Hier

Dit artikel is opgesteld in nauwe samenwerking met Technogym.

Lees ook :

Welke badjas kiezen dit najaar?
YOYO² van BABYZEN: Voor ouders on the go
Laat je onderdompelen in de wereld van Narciso Rodriguez