Laat je onderdompelen in de wereld van Narciso Rodriguez

Gepubliceerd op 12 september 2023 door ELLE Partner

Twintig jaar nadat hij met zijn mythische "for her" een ware geurrevolutie ontketende, maakt Narciso Rodriguez met "all of me" zijn comeback op het parfumtoneel. Deze nieuwe geur is een gedurfde lofzang op de moderne vrouwelijkheid. Ze vermengt bloemige noten met een muskusondertoon, wat voor een onverwachte toets zorgt die speelt met contrasten. Als er iets is wat we dit najaar echt moeten uitproberen, dan is dit het wel.

Beeld je nu even in: je wandelt het betoverende City Workers in Antwerpen binnen, een plek die pure elegantie en innovatie uitstraalt en die dus perfect past bij dit nieuwe parfum. Ja, het kan!

Het event vindt plaats op vrijdag 15 september 2023, van 15.30 tot 18.30 u. en is veel meer dan de zoveelste voorstelling van een nieuwe geur. Het is een heuse immersive experience in de verfijnde wereld van de parfums van Narciso Rodriguez. Er zullen deskundigen van het label aanwezig zijn om je via thematische en speelse workshops te begeleiden. Zo ontdek je meer over de samenstelling, ingrediënten en filosofie die achter deze fascinerende geur schuilgaan.

Bovendien word je er hartelijk onthaald met geraffineerde drankjes en een lekkere snack, wat deze namiddag nog extra gezellig maakt. Het event wordt afgesloten met een feestelijk aperitiefje. Er is aan alles gedacht om je een onvergetelijke namiddag te bezorgen, samen met andere mensen die je liefde voor bijzondere parfums delen.

Het is dus niet alleen een unieke gelegenheid om "all of Me" te leren kennen, maar ook om helemaal op te gaan in een wereld van sensualiteit en verfijning. Mis deze kans niet en schrijf je meteen in om je plaatsjes te winnen (voor jou en je vriendin, zus of moeder)!

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Narciso Rodriguez.
narcisorodriguez.com

LEES OOK:
Diep in de zee: deze nieuwe Dopper-flessen wil je hebben
Getest & goedgekeurd: snel en easy zelf golven maken in je haar
Milky skincare: dit moet je weten over de laatste trend uit beautyland