Dit kunnen we verwachten van ‘Emily in Paris’ seizoen 4

Geüpdatet op 24 oktober 2023 door Marthe De Mooter en Lore Ginneberge Foto’s: Netflix
Dit kunnen we verwachten van ‘Emily in Paris’ seizoen 4

Meer plezier, meer mode en - uiteraard - meer drama. Dit is wat we mogen verwachten van het vierde seizoen van 'Emily in Paris'.

vierde seizoen van 'Emily in Paris'. We zouden eindelijk antwoord krijgen op de onbeantwoorde vragen uit het vorige seizoen. En Emily en haar vrienden zouden Parijs misschien tijdelijk verruilen voor Rome. Wij kunnen al niet meer wachten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily In Paris (@emilyinparis)

Onbeantwoorde vragen uit seizoen 3

In de video over het vierde seizoen van 'Emily in Paris' lijkt Lilly Collins te hinten dat vele onbeantwoorde vragen uit het derde seizoen zullen beantwoord worden. Zo zullen we ontdekken of Gabriel een Michelinster krijgt, of Sylvies hervonden liefde stand houdt en hoe het nu zit met de zwangerschap van Camille. Daarnaast gaat ook het liefdesdrama verder tussen Emily, Alfie en Gabriel. Maar of dat zal opgelost worden in het vierde seizoen, is nog maar de vraag.

Emily en Gabriel Emily in Paris

Darren Star, het brein achter de hitserie, loste al een kleine hint over de ingewikkelde driehoeksverhouding waarin Emily verwikkeld zit. Over Alfie's terugkeer verklapte Star aan Deadline: "Ik denk niet dat hij romantisch gezien nog in beeld is. Maar dat betekent niet dat Alfie uit de serie is. Hij heeft zeker een reden om in Parijs te zijn en hij werkt samen met Gabriel. Ik heb het gevoel dat al onze personages nog steeds met elkaar verbonden zijn, zij het op een complexere manier."

Eurovisiesongfestival en uitstap naar Rome

Hoewel Emily's hart verknocht is aan Parijs, lijken de vrienden in het vierde seizoen enkele uitstapjes te maken. Zo zullen Mindy en haar band de stad van de liefde misschien tijdelijk moeten verlaten voor hun deelname aan het Eurovisiesongfestival. Bovendien kondigt Lily Collins in de video een uitstap naar Rome aan. Waarom en met wie ze daar naartoe gaat, weten we nog niet. Wat Collins ons wel al met zekerheid kon beloven, is dat het volgende seizoen meer plezier, meer mode en meer drama zal hebben.

Mindy Emily in Paris

Releasedatum vierde seizoen 'Emily in Paris'

Wanneer het vierde seizoen van 'Emily in Paris' op Netflix verschijnt, is nog niet geweten. Door de recente staking van scenarioschrijvers, heeft de productie wel twee maanden vertraging opgelopen. Het derde seizoen is eind vorig jaar verschenen. Wij hopen dus op een kerstcadeautje van Netflix in de vorm van het vierde seizoen.