Erotische gezelschapspelletjes voor uren spelplezier

Geüpdatet op 13 juli 2023 door Marthe De Mooter en ELLE België
Erotische gezelschapspelletjes voor uren spelplezier ©Pexel

Een avond vol gezelschapspelletjes saai? Helemaal niet. Deze erotische spelletjes bezorgen jou en je partner een onvergetelijke avond.

Een filmavondje in elkaars armen is altijd leuk, maar er zijn ook actievere manieren om een romantische avond met jouw wederhelft te spenderen. Een sexy spelletjesavond is een ideaal alternatief. Het brengt jou en je partner – letterlijk en figuurlijk – dichter bij elkaar en je ontdekt misschien nog iets nieuws. Wij sommen onze favoriete pikante gezelschapspelletjes op voor een avond vol spanning en spelplezier.

Sex Talk

Sex Talk is het perfecte gezelschapspel om je partner nog beter te leren kennen. Het doosje bevat spelkaarten met erotische vragen. Die kunnen gaan over je eigen ervaringen, maar peilen ook naar je seksuele mening. Je zal er ongetwijfeld inspiratie uithalen voor de rest van de avond.

Sex talk gezelschapspel
Sex Talk Volume, Tease & Please

Shop hier

Kamasutra Poker

Kamasutra Poker is meer dan strippoker. Je kleren zijn de inzet van de eerste ronde van het spel. In de volgende rondes volgen er erotische opdrachten. Kan jij je pokerface behouden als je partner poedelnaakt voor jou zit?

Poker gezelschapspel
Kamasutra Pokerspel, Tease & Please

Shop hier

Date Night Kaartspel

Heb je niet altijd inspiratie voor een originele date? Dan is het Date Night kaartspel iets voor jou. Het gezelschapspel bevat 52 kaarten met twee categorieën: stayin-in of going-out. De kaarten zijn dus zowel geschikt voor uitstapjes als voor dates thuis. Elk kaartje bevat een originele en soms spannende date. Een cadeau waar je lang van kan genieten.

Date Night gezelschapspel
Date Night Kaartspel, Fifty Shades Of Grey

Shop hier

Seks Roulette

Seks Roulette is het ideale spel voor iedereen die houdt van verrassingen . Het gezelschapspel bevat 24 erotische opdrachten en het lot beslist welke jij of je partner moeten uitvoeren. Spanning verzekerd!

Gezelschapspel Seks Roulette
Sex Roulette, Tease & Please

Shop hier

Pad naar verlangen

Dit is hét erotische spel voor gezelschapspellovers. Je speelt het bordspel met pionnen en een dobbelsteen. Hoe verder je raakt, hoe intiemer de opdrachten of vragen onder de vakjes.

Erotisch spel
Path to Pleasure, Creative Conceptions

Shop hier

Truth or Dare

Een klassieker: Truth or Dare. Het spel bevat - hoe kan het ook anders - 69 erotische vragen opdrachten. Een perfecte manier om elkaar beter te leren kennen en je eigen grenzen te ontdekken. De durvers kunnen het spel ook spelen met meerdere personen.

Truth or Dare
Truth Or Dare Erotic Party Edition, Tease & Please

Shop hier