Zijn Megan Thee Stallion en Romelu Lukaku het powerkoppel van het moment?

Gepubliceerd op 2 juni 2023 door Marthe De Mooter en ELLE België
Zijn Megan Thee Stallion en Romelu Lukaku het powerkoppel van het moment? © theestallion

Heel wat bronnen beweren dat Megan Thee Stallion en Romelu Lukaku een koppel vormen. Zelf reageren de sterren niet op de geruchten, maar het “bewijsmateriaal” blijft toenemen.

Hand in hand gespot op een huwelijksfeest, een handbeweging in de vorm van een M na elke goal, lyrics die verwijzen naar een voetballer uit een Italiaanse voetbalploeg… De al dan niet romantische relatie van Megan Thee Stallion en Romelu Lukaku houdt de hele wereld bezig. Beide sterren houden hun liefdesleven privé, maar heel wat geruchten lijken het bestaan van het powerkoppel te bevestigen.

Samen gespot op trouw Lautaro Martinez

De geruchtenmolen begon te draaien nadat Romelu Lukaku en Megan Thee Stallion samen gespot waren op de bruiloft van voetballer Lautaro Martinez. Eerst waren er enkel foto’s van de twee sterren die naast elkaar aan tafel zaten. Maar de voorbije dagen doken er ook foto’s op waarop Lukaku en Stallion hand in hand te zien zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stylosophy (@stylosophy.it)

Privé liefdesleven

Zowel Romelu Lukaku als Megan Thee Stallion houden hun privéleven liefst zo veel mogelijk voor zich. Zo hield de voetballer zijn tweede zoontje meer dan een jaar geheim en is het niet duidelijk welke band Lukaku heeft met de moeder van zijn kinderen. Megan Thee Stallion leek in het verleden haar relatie met rapper Pardi wel te bevestigen op sociale media. De posts die naar hun relatie verwezen, zijn ondertussen van haar instagrampagina verdwenen. Ook over haar liefdesleven tasten we dus in het duister.

Geheime boodschappen

Sinds de sterren samen gespot zijn op de bruiloft, zijn heel wat mensen op zoek naar bewijzen van hun relatie. Een van die bewijzen zou het handgebaar zijn dat Romelu Lukaku maakt wanneer hij gescoord heeft. Hij lijkt namelijk een M te vormen, wat zou verwijzen naar Megan. Het nummer ‘Fkn Around’ van Megan Thee Stallion zou dan weer over Lukaku gaan: “Everybody wanna know who Megan dating. Well that depends on whatever the day is. I got me a European papi out in Italy." Het lied kwam uit in 2020 en toen speelde Romelu Lukaku al voor een Italiaanse ploeg. Sommigen beweren dus dat de twee al jaren een koppel vormen. Wat we mogen geloven van alle geruchten is niet duidelijk. We zullen moeten wachten op een reactie van Lukaku of Stallion zelf.

LEES OOK: Taylor Swift en nieuwe vlam Matty Healy sturen geheime boodschappen naar elkaar