Taylor Swift en nieuwe vlam Matty Healy sturen geheime boodschappen naar elkaar

Gepubliceerd op 8 mei 2023 door Lore Ginneberge
Taylor Swift en nieuwe vlam Matty Healy sturen geheime boodschappen naar elkaar Getty Images

Het loopt als een trein voor Taylor Swift en Matty Healy. De twee artiesten geven de ene hint na de andere over een vermoedelijke romance.

Matty Healy en Taylor Swift op elkaars show

In januari, toen er van romance nog geen sprake was, maakte Swift een verrassingsoptreden tijdens het eerste concert van The 1975 in de Londen. Swift verraste het publiek door tijdens een pauze het podium op te lopen en de lead single van haar album 'Midnights' te zingen, net als een cover van The 1975's 'The City'.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The1975 (@the1975)

Op 7 mei was het de beurt aan Matty Healy om iets terug te doen. Tijdens Taylor Swift Eras Tour stop Nashville, opende niemand minder dan Phoebe Bridgers de show. En wie begeleidde haar op zijn gitaar? Juist ja. Bridgers, Healy en Swift zijn al langer goede vrienden, maar dankzij de recente dating geruchten, kreeg Matty Healy's gastoptreden toch extra betekenis.

Geheime boodschappen

Alsof dat nog niet genoeg is, leken Taylor Swift en haar vermoedelijke date Matty Healy elkaar geheime boodschappen toe te spreken tijdens hun recente shows. Tijdens Taylors stop in Nashville op vrijdag, keek Taylor Swift recht in de camera en prevelde: "Dit gaat over jou, je weet wie je bent. Ik hou van je". Het cryptische moment werd op video vastgelegd door haar fans, die zich snel realiseerden dat de 1975-frontman precies dezelfde woorden had uitgesproken tijdens zijn concert op 3 mei in de Filipijnen.

@jodieegrace ♬ original sound - jodie

En om het helemaal af te maken, zat Healy die avond ook nog in het publiek bij Swifts show. De zanger werd gespot in de VIP-sectie samen met Swifts vriendinnen.

Nieuwe geliefde of oude vlam?

Hoewel de romance voor ons als buitenstaanders nog pril lijkt, beweren bronnen aan the Sun dat het paar "smoorverliefd" is - hoewel ze nog geen twee maanden samen zijn. "Het is supervroeg, maar het voelt goed," beweert de insider. "Ze gingen voor het eerst uit, heel kort, bijna 10 jaar geleden, maar het werkte toen gewoon niet."

Healy (34) en Swift (33) werden inderdaad voor het eerst gelinkt in 2014 toen ze beide gespot werden met T-shirts met prints en teksten die naar elkaars muziek verwezen. De bron vertelde The Sun dat hun romance toen uitdoofde omdat "de timing gewoon niet werkte."

De dating geruchten komen weken na het nieuws dat Taylor Swift en acteur Joe Alwyn het na zes jaar voor bekeken hielden. Bronnen zeiden toen dat ze al een paar weken eerder uit elkaar gingen. Swift is sinds half maart begonnen aan een immense tournee door Amerika.