Khloé Kardashian verklapt naam van zoontje in nieuw seizoen ‘The Kardashians’

Gepubliceerd op 26 mei 2023 door Lore Ginneberge
Khloé Kardashian verklapt naam van zoontje in nieuw seizoen ‘The Kardashians’ Getty Images

Benieuwd naar hoe Khloé en Tristan hun zoon genoemd hebben? Zoals verwacht verklapte de realityster de naam in de première van seizoen 3 van 'The Kardashians'. En ja, de naam van Khloé Kardashian's baby begint met een 'T'.

Khloé Kardashian heeft eindelijk de naam van haar zoon onthuld, meer dan acht maanden nadat zij en haar ex-vriend Tristan Thompson vorig jaar hun tweede kindje samen verwelkomden.

Tijdens de seizoen 3 première van Hulu's 'The Kardashians', deelde de Good American-oprichtster de naam van de baby. Dat kwam niet als een verrassing, want onlangs tipte Khloé dat ze de naam op het kleine scherm bekend zou maken. In de eerste aflevering zien we hoe de voormalige 'Late Late Show'-presentator James Corden naar haar tweede kindje vroeg, tijdens het bijwonen van een feestje voor Kendall Jenner's 818 Tequila merk. "Zijn naam is Tatum. Dus Tatum en True," antwoordde Khloé. "Iemand een naam geven is echt moeilijk," voegde ze eraan toe.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Khloé Kardashian (@khloekardashian)

De volledige naam is Tatum Robert Thompson, een ode aan Khloé's overleden vader Robert Kardashian en dus ook naar Khloé's broer Rob Kardashian. De naam Tatum was geen totale verrassing, aangezien de ster tijdens haar optreden in 'The Jennifer Hudson Show' meegaf dat de naam van haar zoon begint met een T.

Op 8 augustus 2022 verwelkomden de reality-tv-ster en de NBA-speler hun tweede kind via een draagmoeder. Het voormalige koppel deelt ook de 5-jarige dochter True, die in april 2018 werd geboren. Tatum is het vierde kind van Thompson en het tweede van Kardashian. De basketbalster heeft nog twee andere zonen, een met Maralee Nichols en een andere met Jordan Craig.