Wat zijn de nieuwe smartphones die influencers in 2023 zullen kopen?

Gepubliceerd op 2 februari 2023 door Noemi Dell'aira en Lore Ginneberge
Wat zijn de nieuwe smartphones die influencers in 2023 zullen kopen? Imaxtree

Het is officieel, de iPhone 14 staat niet langer alleen in de strijd om de harten van techfanaten en zelfs content creators te winnen. Samsung onthulde zojuist de nieuwe Galaxy S23-serie smartphones, die wordt omschreven als de meest innovatieve die het Koreaanse bedrijf ooit heeft ontworpen. Een betere camera dan ooit tevoren, gamingprestaties van hoog niveau en een milieuvriendelijker ontwerp...

Aangezien het nieuws op de avond van 1 februari door Samsung werd onthuld, zijn technologieliefhebbers benieuwd wat de nieuwe Galaxy S23-serie in petto heeft. In de geest van less is more blijft het ontwerp van de Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ en Galaxy S23 smartphones elegant in zijn minimalistische wens, maar kan iedereen ze eigen maken dankzij de variatie in vier op de natuur geïnspireerde matte kleuren: zwart, wit, lila en groen. Er komen extra exclusieve kleuren: de Galaxy S23 en Galaxy S23+ komen in lichtgroen en grijs, terwijl de Galaxy S23 Ultra ook beschikbaar komt in grijs, lichtgroen, lichtblauw en rood.

Als je overweegt een nieuwe smartphone te kopen, is esthetiek belangrijk, maar de echte vraag is: wat heeft deze smartphone dat een andere niet heeft?

"De Galaxy S23 Ultra en de hele Galaxy S-reeks zijn de nieuwe vaandeldragers voor een premium smartphone-ervaring. We herdefiniëren topprestaties door kracht en duurzame innovatie samen te voegen in apparaten die het milieu minder belasten", aldus TM Roh, president en hoofd van de Mobile eXperience Business van Samsung Electronics.

SAMSUNG GALAXY S23 SMARTPHONES: VOOR CREATIEVE PROFIELEN

Uitermate geschikt voor creatieve profielen zoals fotografen, videografen en content creators, biedt het Samsung Galaxy's meest geavanceerde camerasysteem, geschikt voor bijna elke lichtconditie en ontworpen om elk moment vast te leggen, dag of nacht. Of je nu een concert van een geliefde artiest filmt of 's nachts groepsfoto's maakt, Nightography capture maakt elke foto scherper en elke video echt filmisch met transformerende Artificial Intelligence (AI). Hij heeft ook een krachtigere frontcamera voor superieure selfies. Voor degenen die de ultieme creatieve controle en aanpassing willen, is het ook mogelijk om DSLR-achtige beelden in RAW en JPEG te bewerken zonder de noodzaak van omvangrijke camera-apparatuur, dankzij de Expert RAW 5 app die exclusief beschikbaar is op de Samsung Galaxy.

Terwijl de processor ongekende mogelijkheden biedt bij Samsung, gaat de batterij van de Galaxy S23 Ultra 11 20% langer mee. Innovaties die geleidelijk de weg vrijmaken voor de toekomst van mobiel gamen, waaronder geoptimaliseerde graphics en AI-prestaties. Dus blijf kijken voor meer informatie!

INNOVATIE EN DUURZAAMHEID

Voor deze nieuwe serie smartphones maakt Samsung er een nog grotere erezaak van om het onderwerp duurzaamheid aan te pakken. In een poging om de impact op het milieu te verminderen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en esthetiek van de toestellen, is de Galaxy S23-serie (UL ECOLOGO® gecertificeerd) geproduceerd met nog meer gerecycleerde materialen dan zijn voorganger, van aluminium tot gerecycleerd glas tot gerecycleerd plastic van afgedankte visnetten, watertonnen en plastic flessen.

Vanaf 17 februari 2023 zullen de Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ en Galaxy S23 smartphones op grote schaal verkrijgbaar zijn bij operators en retailers, evenals op Samsung.com. Prijzen? De Galaxy S23 begint bij €949, de Galaxy S23+ bij €1199 en de Galaxy S23 Ultra bij €1399.