North west transformeert in vader Kanye voor bizarre TikTok-video

Gepubliceerd op 6 januari 2023 door Lore Ginneberge
North west transformeert in vader Kanye voor bizarre TikTok-video Getty Images

Kim Kardashians dochter North West lijkt als twee druppels water op vader Kanye West in een TikTok-video die heel wat vragen oproept.

De oudste dochter van Kim Kardashian en Kanye West heeft duidelijk haar passie gevonden. Moeder Kim Kardashian vertelde al meermaals in interviews dat North dol is op special effects make-up en dat haar dochter zelfs lessen neemt. Dat de negenjarige talent heeft, bleek al uit verschillende TikTok-video's op het account dat moeder en dochter delen. De laatste nieuwe stunt? North transformeert zichzelf in vader Kanye West, en de gelijkenis is treffend.

TikTok @kimandnorth North West transformatie Kanye
TikTok @kimandnorth

In de korte clip zien we North met haar vlechtjes in een muts en een getekende baard die identiek is aan die van Kanye 'Ye' West. Samen met moeder Kim lipsynct North het nummer 'Bound 2' van Kanye West. Om het af te maken draagt Kim Kardashian een outfit die verwijst naar de beruchte clip voor de single uit 2013 waarin ze met een gelijkaardige zonnebril achterop Kanye's motor zit. Het lijkt dus wel een mini-tribuut van North aan haar vader.

@kimandnorth♬ Bound - Asawa ni mae

Hoewel de TikTok enkele maanden geleden compleet onschuldig zou zijn, roept die vandaag heel wat vragen op bij TikTok-gebruikers. Het is geweten dat Kim Kardashian elke video van haar dochter moet goedkeuren, dus waarom zou ze instemmen met deze post? Niet alleen liet Kanye reeds meermaals zijn ongenoegen blijken over het feit dat zijn negenjarige dochter TikToks maakt, de rapper is momenteel persona non grata in de media-, mode- en muziekwereld door een opeenhoping van schandalen. Kim vertelde daarover in een recent interview met Angie Martinez voor de podcast IRL dat ze haar kinderen zoveel mogelijk beschermt voor de mediastorm rond hun vader Ye. Ze voegde toe dat ze ervan overtuigd is dat hun kinderen niet op de hoogte zijn van het recente gedrag van West omdat ze hun toegang tot televisie en sociale media beperkt en met hun leraren spreekt. In hetzelfde interview bekent een emotionele Kim hoe moeilijk het is om co-ouderschap te laten werken met haar beroemde ex-man. Bekijk de volledige gesprek hieronder.

LEES OOK: North West geeft mama Kim Kardashian hilarische Minions make-over