Hoe maak je komaf met statische elektriciteit in je haar?

Geüpdatet op 2 december 2022 door ELLE Partner
Hoe maak je komaf met statische elektriciteit in je haar?

De technologie staat niet stil! Zelfs stylingtools voor je haar tarten tegenwoordig de wetten van de natuurkunde! Door ze regelmatig te gebruiken, krijg je gehydrateerd haar dat er subliem uitziet. Dat geldt ook voor het gamma Hydro-Fusion van BaByliss, een knap staaltje technologie.

Je haar drogen, steilen of krullen? We kunnen het je niet genoeg op het hart drukken: gebruik stylingtools van topkwaliteit om te voorkomen dat je haar uitdroogt, verbrandt en uiteindelijk in de lengte breekt. Voor de verzorging van krullend haar, dat van nature al droger is, adviseren we heel in het bijzonder het gamma Hydro-Fusion van BaByliss. Het bestaat uit een haardroger, twee warmeluchtborstels, waarvan één roterende, en een stijltang waarmee je je haar kunt disciplineren en stylen zonder het uit te drogen. Door die specifieke eigenschap voorkom je pluizen en statische elektriciteit tijdens het in model brengen en zullen je haarschubben zich sluiten. Daardoor weerkaatsen ze het licht, voor een glanzend en zijdezacht resultaat.

EEN OPLOSSING TEGEN STATISCHE ELEKTRICITEIT

De winter komt eraan, en daarmee ook het seizoen van het ‘elektrisch’ geladen haar. Hoe dat komt? Er zit te weinig vocht in de lucht en tegengestelde elektrische ladingen trekken elkaar aan. Als je haren letterlijk rechtop gaan staan als je ze dicht bij een bepaald voorwerp houdt, dan komt dat doordat ze droger zijn en een lading statische elektriciteit hebben die tegengesteld is aan de lading van het voorwerp. Bij koud weer is dat verschijnsel nog sterker. Voeg daarbij ook nog het gebrek aan vochtigheid in ons huis doordat we de verwarming aan hebben. Dé oplossing? Een hydraterende haarverzorging en stylingtools die je haar niet uitdrogen.

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

Het gamma Hydro-Fusion dankt zijn specifieke werking aan de Advanced Plasma-technologie, een systeem dat negatieve en positieve ionen combineert om de natuurlijke hydratatie van het haar te behouden. Het resultaat? Je haar is zichtbaar mooier, glanzender, zachter en gezonder. Het is beter onder controle en gerevitaliseerd.

EEN COMPLEET GAMMA

Het gamma Hydro-Fusion bevat vier hightech stylingtools:

©Babyliss Hydro-Fusion gamma - de vier stylingtools

Haardroger: droogt snel en krachtig, voor ongelooflijk zacht haar, een prachtige glans en een zijdezacht effect. Met de brede plasmadiffusor kun je schitterende natuurlijke krullen definiëren, terwijl de concentrator ideaal is om je haar steil te maken.

Roterende warmeluchtborstel: met een brede keramische borstel van 50 mm, om je haar in één beweging te drogen en in model te brengen.

4-in-1 warmeluchtborstel: heel simpel, een echte alleskunner! Deze multistyler is perfect geschikt om aan al je stylingwensen te voldoen. Dankzij de 4 verwisselbare opzetstukken (een ovale keramische borstel voor de perfecte brushing, een platte borstel met harde pinnen voor intensief steilen, een platte kussenborstel voor natuurlijk steilen en een opzetstuk om te drogen) kun je met deze borstel drogen, steil maken, in model brengen en volume toevoegen met één enkel apparaat.

Stijltang: met Advanced Ceramics™ verwarmingssysteem, zorgt voor een snelle stijging van de temperatuur, hydrateert je haar en maakt het tegelijkertijd glad, voor een fantastische glans.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met BaByliss.

www.babyliss.com

LEES OOK:
Dit is jouw teken om je haar koper te kleuren deze winter
Proef (alcoholvrije) cocktails in de Martini World Of Aperitivo Shop in Antwerpen
Hier scoor je alle must-haves voor een schitterende feesttafel