Proef (alcoholvrije) cocktails in de Martini World Of Aperitivo Shop in Antwerpen

Geüpdatet op 27 juli 2023 door ELLE Partner
Proef (alcoholvrije) cocktails in de Martini World Of Aperitivo Shop in Antwerpen

De decembermaand staat voor de deur en dat betekent: drankjes, etentjes en feestjes op de planning. Organiseer jij een apero of etentje thuis en heb je wel behoefte aan een beetje inspiratie? Moet je nog een uniek kerstcadeautje inslaan? Of ben je gewoon wel toe aan stijlvolle holiday vibes? 

DE WORLD OF APERITIVO SHOP IN ANTWERPEN

Na het grote succes van World Of Aperitivo Shop van MARTINI vorig jaar, opent de winkel - of beter gezegd ‘extravagante experience’ - opnieuw haar deuren in Antwerpen van 24 november tot 31 december. De winkel inspireert op het feestelijk ontvangen en verrassen van gasten tijdens de feestdagen en is de perfecte uitstap om alvast in de stemming van de feestdagen te komen. De winkel - ook wel een waar kerstwalhalla - biedt een breed aanbod aan cadeaus, accessoires, Italiaanse lekkernijen en alles wat je nodig hebt voor een apero of etentje. Alle vliegen sla je hier in één klap, en dat onder het genot van lekkere hapjes en een heerlijke cocktail. Leuk extraatje: op 3, 4 en 24 december kan je in de store terecht om je fles MARTINI te laten personaliseren met glitter. Een origineel en sprankelend geschenk voor de feestdagen!

Aperitivo

MINDFUL DRINKING MET MARTINI NON ALCOHOLIC

In de shop vind je niet alleen de klassieke MARTINIflessen die we allemaal kennen, maar ontdek je ook de alcoholvrije varianten. Want soms wil je het leven vieren en daarop klinken, maar geen alcohol drinken. MARTINI beantwoordt aan de vraag naar het populaire concept van ‘Mindful Drinking’ met twee frisse aperitieven. Zo is er MARTINI Floreale met Romeinse kamille en een intens florale smaak en MARTINI Vibrante met Italiaanse bergamot. Met deze twee dranken gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten smaken je cocktails minstens even lekker (of misschien zelfs beter!). Je gebruikt ze in cocktails allerhande, zoals een bruisende Italiaanse Spritz. Nog wat inspiratie nodig? In de World of Aperitivo Shop worden MARTINI Floreale en Vibrante in de bloemetjes gezet. Niet alleen kan je er de non alcoholic aperitieven zelf komen proeven, je kan er ook achter komen of jij eerder een Floreale- of Vibrante-type bent bent én gaat zelf aan de slag met het mixen en matchen van jouw perfecte (alcoholvrije) cocktails.

Meer info over de MARTINI World Of Aperitivo Shop

Adres: Korte Gasthuisstraat 9, Antwerpen

Data: Van 24 november 2022 tot en met 31 december 2022

Openingsuren: van maandag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 18.00 uur en in weekends van 10.00 tot 18.00 uur. Iedere eerste zondag van de maand is de shop ook open van 10.00 tot 18.00 uur.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met MARTINI.

www.martini.com

Lees ook :

Hier scoor je alle must-haves voor een schitterende feesttafel
Getest: laat een kerstboom leveren en installeren zonder zorgen
Dagje Parijs? Ga voor een duurzame shoppingervaring