Getest: laat een kerstboom leveren en installeren zonder zorgen

Gepubliceerd op 24 november 2022 door Tanguy Pels en Lore Ginneberge
Getest: laat een kerstboom leveren en installeren zonder zorgen

Geen gedoe met slingers ontwarren en gebroken kerstballen: dit jaar laten we een kerstboom leveren en installeren. Hoe dat werkt? ELLE test het uit.

Als jij bij het team hoort dat al sinds Halloween de dagen tot Kerstmis aftelt, dan is deze service iets voor jou. En als je in het lastminute team zit, omdat je te lui bent om je te organiseren en naar kerstboomkwekerijen en decoratiewinkels te rennen, dan is dit plan òòk voor jou!

Kerstversiering zonder kopzorgen

Omdat het wetenschappelijk is bewezen dat het opzetten van een kerstboom en kerstversiering eind november gelukkiger maakt, is er geen excuus om nog langer te wachten. Vooral omdat de magie van Kerst vanaf nu slechts enkele kliks verwijderd is. Het ELLE-team koos voor de allermakkelijkste manier om de redactie in kerstsfeer te brengen.

elle kerstboom leveren bestellen roze decoratie
De ELLE-kerstboom met - wat anders - roze decoratie

Eenvoudig en effectief zijn de twee woorden die sapins.be samenvatten. De website biedt de keuze tussen allerlei soorten bomen (voor de kenners): Nordmann, Epicea, echte bomen uit Belgische kwekerijen of kunstbomen - al dan niet besneeuwd -, houten varianten, bomen met lampjes al bevestigd (het beste idee ooit, scheelt je weer 2 uur ontwarren en versieren)... Ze zijn verkrijgbaar op verschillende soorten poten en in verschillende maten. Alles kan online gekocht worden en de levering gebeurt aan huis. Er is dus iets voor elke smaak en elk budget. Daarnaast biedt de website complete decoratiesets aan verkrijgbaar in allerlei kleuren. En niet te vergeten: de traditionele kerstkransen en kerststallen, maar ook kaarsen, schattige notenkrakers en slingers.

kerstboom leveren installeren service aan huis
De kerstboom kan geleverd worden met lichtjes inbegrepen

Snelle en efficiënte service

Het is vooral de smetteloze service die van Sapins.be zo'n succes heeft gemaakt. Het bedrijf leverde al in heel België en breidde zijn diensten onlangs zelfs uit naar Frankrijk en Nederland, en dat zowel voor particulieren als bedrijven (er gaat niets boven het motiveren van de troepen - kunnen we van meespreken!). De teams van sapins.be hebben het genoegen samen te werken aan de decoratie van talrijke prestigieuze hotels, restaurants, kantoren en winkelcentra. De levering gebeurt snel en efficiënt, maar vooral volkomen zorgeloos.

sapins.be kerstboom leveren
De levering gebeurt op het door jou gekozen adres

Extra tip: je kan betalen met cheques van Sodexo, Edenred en Monizze. Het is ook mogelijk om bestelling in drie termijnen te betalen met Cofidis.

Een bedrijf met groene waarden

Als klap op de vuurpijl handelt sapins.be met respect voor het milieu. Om de ecologische voetafdruk te verkleinen, werkt het bedrijf uitsluitend met Belgische sparren uit pesticidevrije kwekerijen. De website bundelde ook haar krachten met Reforest' Action, dat het aantal herbebossingsprojecten in door ontbossing en ziekte getroffen gebieden verhoogt.

Tijdens de Groene Week van 20 tot 27 november verandert het bedrijf van kleur en stelt het zichzelf voor de uitdaging om in 7 dagen 1000 bomen te herplanten. Om hen aan te moedigen zijn er twee oplossingen mogelijk: een bestelling plaatsen (voor elke gekochte boom worden twee bomen herplant) of de actie steunen door een donatie te doen.

Meer info via sapins.be

 LEES OOK: 25 ideeën voor minimalistische, chique kerstversiering