Natural Nut’ly: Belgische en natuurlijke smeerpasta

Gepubliceerd op 25 oktober 2022 door ELLE Partner
Natural Nut’ly: Belgische en natuurlijke smeerpasta

De Belgische Natural Nut'ly-familie breidt uit. Naast hun drie notensmeerpasta’s, maakt het merk nu ook pindakaas. 

Alizée Alexandre, is dol op noten en krijgt van haar vrienden en familie daarom de bijnaam "de eekhoorn". Door hun smaak en voedingswaarde zijn ze de perfecte snack. Daarom lanceerde Alizée in 2020, met de ervaring die ze had opgedaan in de voedingsindustrie, haar eigen merk smeerpasta's.

100% NOOT, 100% NATUURLIJK, 100% BELGISCH

In het Engels verwijst het woord "nut" naar noten, maar het betekent ook "gek", wat perfect staat voor het merk en zijn producten. Voor de onderneemster is het spelen met woorden zo eenvoudig als het omzetten van oliehoudende zaden in natuurlijke en gezondere producten. Ze biedt ons een assortiment van heerlijk en goede smeerpasta’s, met als missie deze voor iedereen toegankelijk te maken.

DE LANGVERWACHTE NIEUWKOMER

Een nieuwe toevoeging aan het assortiment van Natural Nut'ly is pindakaas (verkrijgbaar in gladde of krokante versie). De smeerpasta’s zijn gezond en lekker en bovendien 100% natuurlijk (bestaande uit 99,7% Argentijnse pinda's en 0,3% zout). Ze bevatten geen toegevoegde suikers, palmolie, conserveringsmiddelen of additieven, en ze zijn glutenvrij en veganistisch!

Pindakaas beschikt over een hoog concentraat energie door de natuurlijke eiwitten en vezels in pinda’s (ideaal voor sporters). Daarnaast bevatten ze ook onverzadigde vetzuren (goede vetten die het cholesterolgehalte helpen verlagen), vitamine E en magnesium (goed voor het hart). En om hun voedingswaarde te behouden, worden de pinda's bij lage temperatuur geroosterd en met stenen molens fijngemalen.

Gesmeerd op toast, toegevoegd aan smoothies, proteïnedranken of yoghurt, er zijn zoveel manieren om pindakaas te gebruiken. Smaakt naar meer? De smeerpasta’s zijn verkrijgbaar bij Carrefour en Colruyt, vanaf €3,69 voor de Smooth Peanut Butter en €4,43* voor de Crunchy Peanut Butter. Gezond en lekker eten was nog nooit zo makkelijk!

*Prijzen variëren afhankelijk van het verkooppunt.

 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Natural Nut'ly.
www.naturalnutly.com

LEES OOK :

Gezonde snack: vegan snickers met pompoen

GOESTE : culinair genieten in Knokke-Heist

Ikos Resorts: beleef dé exclusieve vakantie-ervaring