LYNK & CO 01 : een wagen die premium als duurzaam is

Gepubliceerd op 4 oktober 2022 door ELLE Partner
LYNK & CO 01 : een wagen die premium als duurzaam is ©Lynk & Co

Stel je voor: een wagen die zowel luxueus voelt als duurzaam rijdt, die je zo kan ophalen en waar je zelf amper iets voor hoeft te regelen. Lynk & Co neemt de stress weg en geeft je alle comfort en rijplezier in de plaats. Veel meer dan een autobedrijf, is het een community waar zorgeloos delen centraal staat. Groen rijden was nog nooit zo simpel!

Flexibele luxe

Wist je dat wagens voor gemiddeld 96% van de tijd geparkeerd staan? Autodelen is de toekomst, zowel voor het milieu als om ons dagelijks fileleed te verzachten. Lynk & Co, een Zweedse vooruitstrevende mobiliteitsoplossing, geeft je de kans om een auto te huren, te delen of te kopen zonder je zorgen te hoeven maken over verzekeringen of onderhoud. Zo zijn er memberships met en zonder vaste wagen en kan je jouw auto delen met andere leden van de Lynk & Co community. Je huurt de baanbrekende 01 in het zwart of blauw al voor 550€ per maand of je kan hem vanaf 42.000€ de jouwe noemen. Kortom een persoonlijk plan aangepast aan jouw noden en het lidmaatschap is steeds probleemloos maandelijks opzegbaar.

Lynk & Co 01
©Lynk & Co

Groen rijden in stijl

De Lynk & Co 01 wagen is verkrijgbaar in een Plug-in Hybride. Zo draag je je steentje bij aan een groenere toekomst, want de wagen stoot minder CO2 uit dan de gemiddelde benzine- of dieselauto. Maar het merk gaat nog verder dan dat, zo wordt de stoelbekleding vervaardigd uit ECONYL®, een stof die onder andere gemaakt is van visnetten. Deze nylon stof is oneindig recyclebaar en draagt bij aan een circulaire economie. En omdat duurzaamheid cruciaal is, maar design ook telt, levert Lynk & Co enkel premium wagens. Alle gedroomde opties, van parkeerhulpcamera’s tot bekerhouders en van ambiancelichten tot een panoramadak, zijn standaard inbegrepen. Je hoeft enkel nog de keuze te maken tussen een blauwe of een zwarte auto.

 

De Lynk & Co Community

Met een Lynk & Co wagen rijden, staat gelijk aan deel uitmaken van een hechte gemeenschap. Met de gebruiksvriendelijke app beheer je je abonnement en leen je in enkele clicks je wagen uit aan andere members tegen een door jou gekozen vergoeding, een makkelijke manier om de kosten van een abonnement te drukken. Daarnaast kan je altijd terecht in de Lynk & Co Club in Antwerpen. Je boekt er een proefrit, drinkt er koffie met andere leden, kan er flexworken, toffe events bijwonen en komt er alles te weten over de wondere wereld van duurzame mobiliteit.

Meeting in de auto

Sinds kort is er in alle Lynk & Co 01 auto’s een vergader-app beschikbaar met toegang tot Microsoft Teams, waardoor je makkelijk kan deelnemen aan audio-vergaderingen in de auto.  Zo hoopt het mobiliteitsbedrijf een veilige manier van vergaderen in de auto aan te bieden en gedoe op de telefoon te voorkomen. De vergader-app is de veertiende app die beschikbaar is in de Lynk & Co 01. Andere apps die ook gebruikt kunnen worden zijn Spotify, Radioline, Audiobooks, Media Player, App Store, Car Sharing, Car Status, Car Guide, Journey Cam, Storyteller, Calendar, Inbox en Co:lab.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Lynk & Co.

www.lynkco.com

LEES MEER :
Stijltips : 20 manieren om een oversized trui te combineren
Actrice Elle Fanning kijkt terug op haar carrière en nieuwe rol als Paco Rabanne-muze
Dog chef : vers en natuurelijk hondenmaaltijden aan huis geleverd!