Zien: Harry Styles grapt over ‘spuug incident’ op Venice Film Festival

Gepubliceerd op 8 september 2022 door Lore Ginneberge
Zien: Harry Styles grapt over ‘spuug incident’ op Venice Film Festival Getty Images

Er komt geen einde aan #spitgate. Wel weten we eindelijk wat Harry Styles écht denkt over zijn ongelukkige accident met 'Don't Worry Darling' medespeler Chris Pine.

Voor wie geen idee heeft waar alle heisa rond de 'Don't Worry Darling-film vandaan komt: hier is een korte recap.

Spuugt hij, of spuugt hij niet?

Wie dacht dat de 'Don't Worry Darling'-storm zou gaan liggen na de première op 5 september tijdens het Venice Film Festival, heeft het mis. De spanning tussen Olivia Wilde, Harry Styles en Florence Pugh stond van hun gezichten af te lezen, maar dat was nog iets vergeleken met #spitgate. Net voor de film zou starten in Venetië, is te zien hoe Harry Styles zich voor het zitten naar medespeler Chris Pine toebuigt, waarop die laatste plots stopt met klappen, in zijn schoot kijkt en vervolgens stoïcijns lachend voor zich uit staart.

Het duurde slechts enkele seconden voor deze clip de wereld in werd gestuurd en al snel gingen geruchten dat Harry zijn collega Chris - al dan niet met opzet - ondergespuugd had. En Twitter ging helemaal los.

Harry Styles reageert op #spitgate

Naar aanleiding van deze reacties kwam er een formeel antwoord van Chris Pines management aan People. Ze noemden het hele incident "een compleet verzinsel" dat "dwaze speculaties mogelijk maakt". "Er is niets dan respect tussen deze twee mannen en elke suggestie van het tegendeel is een schaamteloze poging om drama te creëren dat simpelweg niet bestaat," aldus Chris' vertegenwoordiger.

Niet veel later reageerde ook Styles himself op de heisa op een very Harry manier: met een grapje. Tijdens zijn concert woensdagavond in New York City nam hij tussen nummers door de tijd om het volgende te verkondigen: "Dit is onze 10e show in Madison Square Garden, het is geweldig om hier terug te zijn," aldus de Britse zanger aan zijn fans tijdens de 'Love On Tour: Madison Square Garden Is Harry's House' show. "Ik ben even naar Venetië geweest om op Chris Pine te spugen, maar vrees niet, we zijn terug!" Fans gingen helemaal door het dolle na dit statement. Eind goed, al goed dus voor Chris en Harry?

LEES OOK: Droom weg bij de chique rode loperlooks op Venice Film Festival