Margot Robbie viert verjaardag in Barbie-thema op de filmset en wij zijn jaloers

Gepubliceerd op 5 juli 2022 door Lore Ginneberge
Margot Robbie viert verjaardag in Barbie-thema op de filmset en wij zijn jaloers

Margot Robbie leeft haar beste leven op de filmset van 'Barbie'. De actrice vierde er haar verjaardag en kreeg - wat anders - een taart helemaal in thema. Zien!

Greta Gerwigs versie van 'Barbie' is al een hit voordat het cinemazalen bereikt, vooral dankzij de hilarische foto's op de filmset. De sterrencast met onder andere Margot Robbie, Ryan Gosling, Will Farrell, Kate McKinnon en Simu Liu wordt bijna dagelijks gespot in flashy outfits die voor heel wat hilariteit zorgen online.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PuddinCup Robbie (@puddincup_robbie)

Dat de acteurs de tijd van hun leven hebben, bleek nog maar eens toen Margot Robbie haar verjaardag vierde op de filmset. De 32-jarige Academy Award-winnares kreeg de taart waar elk meisje van droomt - een knalroze Barbie-poppentaart met "Happy Birthday Barbie Margot!" geschreven in lichtroze glazuur. De actrice werd tussen scènes gespot met donuts en een feesthoed, en werd daarenboven verrast door haar man, de Britse producent Tom Ackeley, met wie ze in 2016 trouwde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Margot Fãs (@margotbrnews)

Op haar verjaardag ging Robbie gekleed in een Barbie-rolschaatsoutfit met roze fietsbroekje en fluo print. Eerder konden we al genieten van een platinablonde Ryan Gosling (die Ken speelt) in een matching sportpakje en rolschaatsen. Het felroze kleurenschema van de film schopte het al snel tot dé zomertrend van 2022, het is dus uitkijken naar nog meer fuchsia foto's op de filmset!

MEER ENTERTAINMENT?