ASAP Rocky praat voor het eerst over vader zijn: “ik wil open-minded kinderen opvoeden”

Gepubliceerd op 31 mei 2022 door Lore Ginneberge
ASAP Rocky praat voor het eerst over vader zijn: “ik wil open-minded kinderen opvoeden”

Op 13 mei werd A$AP Rocky voor het eerst vader. Samen met beauty-ondernemer en zangeres Rihanna kreeg de rapper een zoontje. Rocky werd geïnterviewd voor de cover van de Dazed zomer 2022 editie en deelde voor het eerst zijn visie op ouderschap

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GRIM (@asaprocky)

Nadat hem werd gevraagd wat voor vader hij wil zijn, zei de muzikant: "Ik zal mijn kinderen er altijd aan herinneren dat ze nooit hun verbeelding mogen verliezen, zelfs als volwassenen, wat er ook gebeurt. Ik kijk zelf graag naar tekenfilms -  Teletubbies, Blue's Clues, Yo Gabba Gabba, Peppa Pig en Baby Shark heb ik allemaal gezien.

De rapper gaat verder: "Ik hoop open-minded kinderen op te voeden. Niet mensen die discrimineren. En ik probeer geen heilige te beschrijven, maar realistisch gezien wil ik gewoon een cool kind met coole ouders."

Andere leuke details uit A$AP's interview zijn het feit dat hij Rihanna 'my lady' noemt, en dat mensen die de babyborrel van het stel bijwoonden t-shirts mee naar huis kregen met de tekst: 'Ik ging naar Rih & Rocky's Rave Shower en alles wat ik kreeg was dit geweldige shirt'.

Hij gelooft dat zijn connectie met Rihanna en de geboorte van hun kind meant to be was. Rocky voelde zich vooral geraakt door de grotere krachten die hen samenbrachten toen hij met haar naar Barbados ging om haar familie te ontmoeten en familieleden van zijn overleden vader, die ook van het eiland afkomstig was. "Het was een van de meest surrealistische ervaringen die ik ooit in mijn leven heb meegemaakt," vertelt hij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri)

Ook op modevlak zit het koppel op één en dezelfde lijn: Rihanna's zwangerschapsstijl werd overal opgemerkt, want de ster zorgde er eigenhandig voor dat de gangbare visie op zwangerschapskleding massaal moesten herzien. Volgens Rocky hoeven ze niet al te hard te werken om er samen goed uit te zien: "Ik denk dat het gewoon natuurlijk is. We zien er toevallig van nature goed uit samen," legde hij uit. "Weet je, het zou een hoop werk kosten om ons geforceerd te laten matchen voordat we het huis verlaten. Soms passen we perfect bij elkaar, of we dragen gewoon dezelfde kleren. Als ik een shirt koop dat zij leuk vindt, verwacht ik dat het gestolen wordt... maar dan steel ik het gewoon terug."

Beyoncé praat met fans over het moederschap, levenslessen en haar favoriete snacks