Upway: een stijlvolle elektrische fiets voor een zacht prijsje

Geüpdatet op 29 april 2022 door ELLE Partner
Upway: een stijlvolle elektrische fiets voor een zacht prijsje

Het Upway-platform gebruiken voor de aan- of verkoop van een gereviseerde elektrische fiets, nagekeken door een team van professionele mecaniciens en met één jaar garantie? Dat is de nieuwe en beste manier om duurzaam en stijlvol rond te peddelen.

Upway is namelijk het allereerste platform voor gereviseerde elektrische fietsen in België in dienst van groene mobiliteit. Dé ideale oplossing om een elektrische fiets uit te kiezen! Ga gewoon naar upway.be, kies op de website de fiets die je leuk vindt en krijg hem binnen vijf dagen bij jou thuisbezorgd. Toch niet de fiets die je voor ogen had? Je hebt 14 dagen de tijd om de fiets terug te sturen. Je hoeft dus geen verplaatsing te maken, niet eindeloos lang te wachten en geen fortuin uit te geven!

Prijs en beschikbaarheid: voordelen die tellen

“We hebben 300 elektrische fietsen beschikbaar op upway.be en nog eens 200 exemplaren worden momenteel gereviseerd”, zegt Toussaint Wattinne, medeoprichter en CEO van Upway. Je hoeft dus geen weken (of zelfs maanden) te wachten op je elektrische fiets. Nog een pluspunt dat we graag benadrukken: de echt correcte prijzen. “Onze prijzen zijn tot 20% lager voor nieuwe fietsen en tot 60% voor fietsen die al een eerste leven achter de rug hebben, in vergelijking met de nieuwe modellen in de handel. Bij Upway vind je al een elektrische fiets voor in de stad vanaf 500 euro. De prijs ligt natuurlijk wat hoger voor een hybride model of een mountainbike, maar blijft altijd competitief”, aldus  Toussaint.

©Upway
©Upway

Upway wil een steentje bijdragen om elektrische mobiliteit nog makkelijker toegankelijk te maken en een duurzame en verantwoorde mentaliteit te stimuleren. Het platform wil daarom in de toekomst ook andere gereviseerde elektrische voertuigen aanbieden, zoals steps en elektrische scooters. Upway is dé sleutel!

Verkopen op Upway?

Wil je je fiets verkopen? Voer alle gegevens en foto’s in op het platform. Je ontvangt dan een aankoopofferte. Ga je akkoord, dan maak je een afspraak om de fiets bij jou thuis te laten ophalen. Je fiets wordt vervolgens geregistreerd op het platform en te koop aangeboden. Je hoeft niet te wachten op je geld tot iemand je fiets koopt, want Upway regelt de betaling direct in de dagen nadat ze je fiets hebben opgehaald.

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Upway.
upway.be

LEES OOK:
Emma: een complete nachtrust
Genieten onder de spaanse zon met hip estates
We love: Samsung gaat samenwerking aan met het antwerpse arte