EMMA: EEN COMPLETE NACHTRUST

Gepubliceerd op 14 april 2022 door ELLE Partner
EMMA: EEN COMPLETE NACHTRUST

Emma, dat zijn niet alleen matrassen van topkwaliteit voor wie naar de perfecte nachtrust verlangt. Emma heeft ook een compleet gamma accessoires om heerlijk uit te rusten.

Creëer met Emma jouw perfecte slaapkamer, van voeteneind tot hoofdkussen. Bedden, boxsprings, lakens, kussens of een topper? Emma heeft alle oplossingen in huis om de kwaliteit van jouw nachtrust te verbeteren.

EEN GLOEDNIEUW BED OM IN WEG TE DROMEN

Emma ontwikkelde onlangs een nieuw boxspringbed dat zich aanpast aan jouw behoeften en wensen. Een complete slaapcombinatie, geleverd tot in je slaapkamer en makkelijk in elkaar te zetten! Geniet intens van je nachtrust, want vergeet niet dat je een derde van je leven in bed doorbrengt. Herontdek hoe heilzaam dit essentiële onderdeel van je dagelijkse evenwicht is voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. “Een gezonde nachtrust is van levensbelang om je veerkrachtig en gelukkig te voelen”, zegt Verena Senn, neurowetenschapper en directeur Slaaponderzoek bij Emma the Sleep Company. En dat klopt. Nachtrust wordt niet langer gezien als een moment van onbewust-zijn. Elke slaap is essentieel, wonderbaarlijk en uniek. Je herinneringen zetten zich vast, je dromen geven je inspiratie, je lichaam ontspant om weer kracht op te doen en soepel te worden.

MET VOORSPRONG HET PERFECTE BED

Alleen al het Scandinavische design maakt van het Select-bed een pronkstuk in je interieur. Modern, tijdloos en aanpasbaar: die essentiële kwaliteiten mag je alvast afvinken. De geïntegreerde FlexiSlats-lattenbodem staat garant voor een optimale ondersteuning en drukverdeling de hele nacht lang. De AirFlow-bedbodem is maximaal ademend en zorgt voor een intelligente ventilatie van de matras. Het frame van milieuvriendelijk hout creëert een rustgevende sfeer in je slaapkamer. Dit stevige boxspringbed is praktisch en snel in elkaar te zetten (zelfs door één persoon) en staat garant voor buitengewoon slaapcomfort. Jouw cocon voor de nacht. Kom tot rust. Strek je heerlijk comfortabel uit in jouw nieuwe bed met het perfecte ontwerp.

DE ‘MADE BY EMMA’ VOORDELEN

Het bed Emma Select is Oeko-Tex® Standard 100-gecertificeerd in klasse 1 en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Daardoor is het ook geschikt voor baby’s en kleine kinderen. Het bed wordt gratis geleverd, inclusief een proefperiode van 100 nachten en 5 jaar garantie. En uiteraard mag je alle producten van Emma steeds gratis retour sturen. Maar wie eenmaal van ons slaapcomfort heeft geproefd, zal maar moeilijk terug naar zijn oude gewoontes kunnen …

WIL JIJ KANS MAKEN OP TWEE HOOFDKUSSENS? DOE DAN MEE AAN ONZE WEDSTRIJD HIER!

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met EMMA Matras.

www.emma-matras.be

LEES OOK:
Onze zomertips met Marciano by Guess
Wedstrijd: Emma trakteert op droomkussens
Bye bye gezichtshaar: is het scheren van je gezicht een goed idee?