WEDSTRIJD: EMMA TRAKTEERT OP DROOMKUSSENS

Gepubliceerd op 13 april 2022 door ELLE Partner

Creëer met Emma jouw perfecte slaapkamer, van voeteneind tot hoofdkussen. Bedden, boxsprings, lakens, kussens of een topper? Emma heeft alle oplossingen in huis om de kwaliteit van jouw nachtrust te verbeteren. Onlangs nog ontwikkelde Emma een gloednieuw boxspringbed dat zich aanpast aan jouw behoeften en wensen. Een complete slaapcombinatie, geleverd tot in je slaapkamer en in minder dan 10 minuten in elkaar gezet! Nachtrust wordt immers niet langer gezien als een moment van onbewust-zijn. Elke slaap is essentieel, wonderbaarlijk en uniek. Je herinneringen zetten zich vast, je dromen geven je inspiratie, je lichaam ontspant om weer kracht op te doen en soepel te worden.


HET PERFECTE BED, MAKKELIJK GEREGELD


Alleen al het Scandinavische design maakt van het Select-bed een pronkstuk in je interieur. Modern, tijdloos en aanpasbaar: die essentiële kwaliteiten mag je alvast afvinken. De geïntegreerde FlexiSlats-lattenbodem staat garant voor een optimale ondersteuning en drukverdeling de hele nacht lang. De AirFlow-bedbodem is maximaal ademend en zorgt voor een intelligente ventilatie van de matras. Het frame van milieuvriendelijk hout creëert een rustgevende sfeer in je slaapkamer. Dit stevige boxspringbed is praktisch en snel in elkaar te zetten (zelfs door één persoon) en staat garant voor buitengewoon slaapcomfort. Jouw cocon voor de nacht. Kom tot rust. Strek je heerlijk comfortabel uit in jouw nieuwe bed met het perfecte ontwerp.


Het bed Emma Select wordt gratis geleverd, inclusief een proefperiode van 100 nachten en 5 jaar garantie. Bovendien mag je alle producten van Emma steeds gratis retour sturen. Maar wie eenmaal van ons slaapcomfort heeft geproefd, zal maar moeilijk terug naar zijn oude gewoontes kunnen … Om je snel naar een heerlijk dromenland te helpen, geeft Emma 2 traagschuimkussens weg.

 

WIL JIJ KANS MAKEN OP TWEE HOOFDKUSSENS VAN EMMA? DOE DAN MEE AAN ONZE WEDSTRIJD:

 

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Emma Matras.

emma-matras.be

Lees ook:

The ick, love bombing, gaslighting: toxische dating termen uitgelegd

Tips & tricks : de haargeheimen van Nanja Massy

Summer trip: naar de zon in Lapland