Ice eyes baby: deze verkoelende tools verhelpen jouw vermoeide ogen

Geüpdatet op 21 april 2022 door ELLE België
Ice eyes baby: deze verkoelende tools verhelpen jouw vermoeide ogen Imaxtree

TikTok is helemaal in de ban van face tools als ice globes. Maar het oog wil ook wat! Don’t cry(o), deze drie verkoelende tools openen jouw ogen en zorgen voor een stralende blik in een handomdraai.

Ice sticks

Ice sticks lijken dan wel lepels, toch bieden ze een medische werking. Het verkoelend effect stimuleert de doorbloeding van de huid waardoor wallen en ontstekingen onder de ogen verminderen. Heb jij last van hooikoorts of gevoelige ogen? Laat de lepels rusten op je oogkassen om irritatie te verminderen. De sticks verhelderen de teint en zorgen voor die wakkere blik waar jij naar verlangt.

Cryo Ice Sticks Likami
Cryo Ice Sticks, Likami, €79

Shop hier

Ice roller

Het grootste voordeel aan oogrollers is de dubbele werking. Meestal zijn ze voorzien van een verzorgend serum. Dat in combinatie met de verkoelende roller is een must in je huidverzorgingsritueel. De roller vergemakkelijkt het inmasseren van het serum dat op zijn beurt helpt tegen een vermoeide huid en rimpels verzacht.

Ice Roller MakeMeBio
Ice Roller, MakeMeBio, €24,95

Shop hier

Ice cubes

Let op, deze zijn niet voor in de gin tonic. Ice cubes zijn letterlijk ijsblokjes die per portie in de vriezer bewaard worden. Haal ze bij gebruik uit de verpakking en wrijf de cubes in cirkelvormige bewegingen op de oogcontouren. Het voelt best fris aan, maar zorgt voor een instant revitaliserend effect op vermoeide ogen. 

Ice Cubes Anne Semonin
Ice Cubes, Anne Semonin, €59,95

Shop hier

Meer tips voor een wakkere blik? Lees ook

(stagiaire Dewy De Leeneer)