Hoe kies je het perfecte cadeau voor jouw mama?

Gepubliceerd op 25 maart 2022 door ELLE Partner
Hoe kies je het perfecte cadeau voor jouw mama?

Moederdag is dé gelegenheid om je mama te laten zien hoeveel je om haar geeft, en haar eens extra te verwennen. Nog op zoek naar een origineel cadeau? Schenk een ervaring in plaats van een parfum, sieraad of nieuwe tas, en creëer samen mooie nieuwe herinneringen.

Bongo is allang geen onbekende meer. Het merk, dat 20 jaar geleden werd opgericht in Antwerpen, staat bekend om zijn belevenisbonnen in heel Europa. Bongo’s zijn dan ook een vaste waarde in onze begeerde cadeaulijstjes. Er is voor ieder wat wils, voor elke smaak, elke voorkeur en elke persoon.

Tijd om jouw mama te verwennen. Schenk je mama deze Moederdag eens een origineel cadeau: een unieke ervaring van Bongo. Wij zochten voor elke mama enkele Bongo’s uit, ontdek welke perfect bij jouw mama past.

Voor alle foodies moms

Is je mama iemand die dol is op lekker eten? Dan is een Gastronomische Bongo helemaal iets voor haar. Of ze nu van allerlei zoets en hartigs wil genieten bij Les 7 Meuses, of gaat voor een uitgebreid diner bij Spaans Dak, dit cadeau zal zeker bij haar in de smaak vallen.

Voor alle gestresseerde mama’s

Is jouw mama het type dat keihard werkt, altijd voor iedereen klaarstaat en zichzelf steeds vergeet? Draai de rollen dan eens om en zorg dat zij in alle rust verwend wordt. Met een Wellness Bongo voor Thermae Grimbergen of Radisson Blue Spa kan ze genieten van allerlei relaxmomenten: massage, scrub, verzorging, zwembad, jacuzzi, hammam, het kan allemaal. Ontspanning verzekerd.

Voor alle wereldontdekkende mama’s

Is jouw mama een echte avonturier, die graag nieuwe horizons verkent, nieuwe culturen ontdekt en dol is op reizen? Schenk haar een uitje in Europa met Bongo. Amsterdam, Parijs, Milaan, Berlijn, … dé kans om nieuwe steden te ontdekken, genieten van de culturen rondom ons en op adem te komen. Tip: zeg dat je graag een mom-kid uitje wil, zo versterk je de band met je mama & creëren jullie samen nieuwe herinneringen.

Voor de échte mama-wijnliefhebbers 

Houdt je mama van de verfijnde dingen in het leven? Geniet jouw mama eens graag van een goed glas wijn? Schenk haar dan een Bongo voor een wijndegustatie cadeau. Keuze genoeg: thuis gezellig wijn proeven met de rest van het gezin, met vrienden genieten tijdens een verblijf in Hotel Auberge D’Alle in België of zelf naar Frankrijk trekken, naar het Domaine de la Queyssie. Het kan allemaal. Ze kan er allerlei verrassende cru’s ontdekken en komt gegarandeerd met een nieuwe favoriet naar huis.

Voor de heldhaftige mama’s

Je hebt van die mama's die nergens bang voor zijn, en die altijd hun grenzen willen verleggen. Moedig de adrenalinejunkie in haar aan met een Bongo Activiteit. Paraschutespringen bij Skydive Spa, een ballonvaart, rafting… Gegarandeerd een ervaring die ze nooit vergeet, en jij kunt kiezen: meedoen of met een toch wel bang hartje toekijken. Het voornaamste is dat zij geniet.

Voor de eco-bewuste mama’s

Misschien is je mama iemand die sterk met het milieu en een ecologische manier van leven bezig is, of misschien houdt ze gewoon van alles wat met de natuur te maken heeft. Geef haar dan een groene belevenis cadeau. Zo kan ze op logement in een milieuvriendelijk hotel zoals Château de la Motte, of ze kan genieten van een heerlijke veggie maaltijd bij Botanique Burger & Salad bar in Hasselt, zelfs een bio-wellness kan. Genoeg ecologische opties om jouw mama groen te laten zien van verwenning.

Voor alle mama’s

Kan je niet kiezen of heb je liever dat ze zelf kiest? Schenk haar dan een Bongo Liefste Mama met meer dan 12000 ervaringen. Zo weet je zeker dat je mama hét Moederdaggeschenk krijgt dat perfect bij haar past.

Bongo - moederdag
Liefste Mama, €49,90

ONTDEK DEZE BONGO

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Bongo.
bongo.com

Lees ook :
In gesprek met Lily Collins: "Emily inspireert me om meer te durven"
Je krullen mooier dan ooit dankzij een vegan verzorgingsritueel
Zalig herbronnen in het paradijs aan de Egeïsche Zee