Wie is Simi Khadra, Bella Hadid’s BFF die gelinkt wordt aan The Weeknd?

Geüpdatet op 20 april 2022 door Lore Ginneberge
Wie is Simi Khadra, Bella Hadid’s BFF die gelinkt wordt aan The Weeknd? @simihaze

The Weeknd werd zoenend gespot, niet met ex Bella Hadid, wel met haar beste vriendin Simi Khadra... Wie is deze Palestijnse socialite, vooral bekend als DJ duo Simi Haze?

De populaire DJ Simi Khadra heeft haar pijlen gericht op The Weeknd, of vice versa. Het duo werd zoenend gespot tijdens het verjaardagsfeest van de zanger in Las Vegas, nadat ze eerder al op verschillende dates in Los Angeles gingen. Hoe serieus de relatie is, moet nog blijken. Wat vaststaat, is dat Simi altijd al nauwe banden had met de beau monde in LA. Zij en haar familie zijn bevriend met de Kar-Jenners en zelfs met The Weeknd's ex, Bella Hadid.

Simi vormt het duo Simi Haze met haar tweelingzus

Simi is de helft een identieke tweeling. Samen met haar zus Haya, bekend als Haze, runt ze het populaire Instagramaccount Simi Haze. Samen vormen ze ook een DJ duo onder dezelfde naam en verzorgen ze de beats op het ene na het andere jetsetfeestje.

Simi Khadra komt uit een vooraanstaande familie

Simi en haar zus werden geboren op 31 maart 1993 in Dubai. Hun vader en moeder zijn van Palestijnse origine en werken respectievelijk als kunstverzamelaar en eigenaar van een luxeboetiek. De zussen groeiden op tussen Dubai, Londen en Riyadh, Saoedi-Arabië. Op de podcast 'On Purpose' met Jay Shetty deelde Simi dat "al deze ervaringen en plaatsen en het ontmoeten van mensen uit verschillende culturen" haar een "empathisch persoon" hebben gemaakt.

Simi heeft een bekende broer

De derde telg van de Khadra-familie, Fai Khadra, is allesbehalve een onbekende. Het model trekt al jaren op met Kendall en Kylie Jenner, geruchten gaan zelfs dat hij beide zussen heeft gedatet. Op een verschillend moment, dat spreekt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)

Fai Khadra behoort ook tot de inner circle van de Biebers, en was te gast op het huwelijk van Hailey en Justin aan de zijde van Kendall.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fai Khadra (@faikhadra)

Simi heeft een eigen make-upmerk

Simi en Haze hebben naast een bloeiende DJ-carrière een eigen cosmeticamerk, SimiHaze Beauty. De collectie bevat alles van felle, kleurrijke oogschaduw tot zachte, neutrale lippenstiften. Voor hen gaat make-up minder over zich mooi maken en meer over creatief zijn. "Onze ontdekking van schoonheid was niet van 'Oh, ik moet make-up dragen om er mooi uit te zien,'" vertelde Simi aan Vogue. "Het was meer 'Hoe kunnen we kleur gebruiken op een interessante, leuke en gedurfde manier? "

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SIMIHAZE BEAUTY (@simihazebeauty)

Simi en Bella Hadid

Je snapt intussen dat de Khadra's regelmatig in bekende kringen verkeren. Maar Simi heeft al jaren een hechte vriendschap met Bella Hadid in het bijzonder. De twee delen een Palestijnse afkomst, een beroemde familie en heel wat gemeenschappelijke kennissen. Er ging dan ook geen feestje voorbij waar Simi en Bella niet samen gespot werden. Ging, want sinds de geruchten rondgaan over Simi en The Weeknd, lijkt de vriendschap serieus bekoeld. Bella Hadid ontvolgde zelfs het gedeelde Instagramaccount van Simi en Haze. Auwtch.

Simi Khadra en The Weeknd

Of het nu een serieuze relatie is/wordt of niet, feit is dat Simi en The Weeknd zoenend vastgelegd werden op camera. Dit is hoe fans reageren:

Sisters before misters? Benieuwd hoe dit afloopt...