Getest: een anti-aging massage met onmiddellijk effect

Geüpdatet op 2 februari 2022 door Marie-Noëlle Vekemans en Virginie Dupont
Getest: een anti-aging massage met onmiddellijk effect Shutterstock

ELLE test een Wakado-gezichtsverzorging, exclusief in België!

Wakado – "waka" betekent jeugd en "do" betekent de weg - is een traditionele antiverouderingsmassage, geïnspireerd op de Kobido-technieken. Die eeuwenoude gezichtsverzorging trotseert de tijd en heeft zich aan ons moderne leven aangepast, weliswaar zonder aan efficiëntie in te boeten.

Het is een ontspannende en regenererende verzorging die het gezicht weer gezond en voller maakt. Al vanaf de eerste sessie zijn de weldadige effecten met het blote oog zichtbaar. De huid wordt gekneed, geknepen, gemasseerd en gedraaid. Dat stimuleert de productie van collageen, herstelt de microcirculatie, verwijdert gifstoffen en strijkt kraaienpootjes glad.

Deze nieuwe verzorging is op punt gezet door Annayake en voorziet een persoonlijke aanpak voor elke vrouw.

Dit mag je verwachten: je make-up wordt verwijderd, gevolgd door een dubbele gezichtsreiniging, een krachtige vijftig minuten durende massage van je gezicht, hals en decolleté, een behandeling met een stimulerende en kalmerende roller, een siliconenmasker en als afsluiting krijg je een huidverzorging die op jouw specifieke behoeften is afgestemd.

Wil je er in amper één maand weer heel wat jonger uitzien? Begin dan met een verzorging per week. Later ga je over naar eens per maand om het stralende effect te behouden.

Hoe voelt het?

Wakado-massage is een heel bijzondere massagetechniek. De bewegingen van de deskundige zijn nu eens snel en versterkend, dan weer langzaam, om de huid glad te maken. En hoewel bepaalde bewerkingen voelen als knijpen, is het volledig pijnloos. Door de opeenvolgende handelingen wordt je huid al snel warmer. Geleidelijk aan voel je hoe je gelaat steviger en strakker wordt.

Resultaten

Al wanneer je de cabine uitstapt, straalt je gezicht. Je huid is zoveel voller en voelt ongelofelijk aangenaam aan (geen spoortje roodheid, je kunt dit dus gerust tijdens je middagpauze doen). Je hoeft maar in de spiegel te kijken om te zien dat de behandeling meteen effect heeft.

Wakado is een echte antiverouderingsverzorging met een ogenblikkelijk resultaat dat nog lang zichtbaar blijft. Het is een natuurlijk alternatief waarmee je inspuitingen kunt uitstellen of zelfs helemaal vervangen.

WAKADO-verzorging van Annayake, 1.30 u., € 95, exclusief in alle instituten Planet Parfum. Gelieve te reserveren: telefonisch of via www.planetparfum.com

Hier zijn wij weg van

Een serum dat geschikt is voor alle huidtypes. Het is de ideale bondenoot om verslapte huid en het verlies van volume tegen te gaan. Het is speciaal samengesteld om in drie tijden op de verslapte huid in te werken:

  • Lift-effect: vlak nadat je het product aanbrengt, bezorgt de innovatieve textuur je het gevoel van een gladde huid.
  • Remodelling-effect: de samenstelling is verrijkt met het extract van pioenroos. Op de lange termijn herschept en remodelleert dit de gezichtsomtrek.
  • Compacterend effect: die remodellerende werking wordt aangevuld door een compacterend effect (door het kudzu-extract). Zones met volumeverlies worden zo weer voller.

Om 's ochtends en 's avonds voor je gebruikelijke crème op te doen.

30 ml - 83,90 euro bij Planet Parfum en op www.planetparfum.com.

LEES OOK

Getest: 4 unieke gezichtsbehandelingen voor een stralende huid

Getest: deze alternatieve shampoo belooft het ‘no poo’-effect

Elle test: 4 city spa’s voor de drukbezette stadsmens