Studio Scott: het online platform voor shootlocaties en events

Gepubliceerd op 15 december 2021 door ELLE Partner
Studio Scott: het online platform voor shootlocaties en events

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor je fotoshoot, filmopname of zakelijk event? Maak kennis met Studio Scott: een online databank met prachtige huurlocaties beschikbaar voor iedereen.

Het idee kwam van twee fotografen en een producer. Efie, Debbie en Eveline studeerden samen fotografie aan het Sint-Lukas in Brussel en daar ontstond dan ook hun vriendschap. Toen ze begonnen te werken, Efie en Debbie als fotografen en Eveline als producer, merkten ze alledrie een gebrek aan leuke locaties voor producties. En daaruit broedde Studio Scott, een online platform met nu al meer dan 500 unieke adressen en talrijke productiehulpmiddelen.

Het Concept

Studio Scott is een gebruiksvriendelijke website waar je beschikbare en exclusieve locaties kunt boeken voor verschillende soorten producties. Je vindt er een verscheidenheid aan unieke plekken van authentieke herenhuizen tot designer lofts. De meeste locaties bevinden zich in België en Nederland en sinds kort zijn er ook in Frankrijk beschikbaar. Dankzij de sfeervolle foto's die de onderneemsters hebben gemaakt, kun je heerlijk browsen door de verschillende panden en krijg je meteen inspiratie voor je filmopname, fotoshoot of zakelijk evenement. Mist je team soldaten? Studio Scott stelt met plezier een lokaal dreamteam voor je samen dankzij het freelance adresboek van stylisten, visagisten tot decorbouwers. Kortom, een geslaagde productie verzekerd!

Robert ©Studio Scott

Hoe werkt het?

Het is makkelijk. Surf naar studioscott.be, vink je zoekcriteria aan en vind de ruimte van je dromen. Als je meer details over de locatie wilt, dan kun je gemakkelijk een locatieblad downloaden met meer informatie. Vind je niet meteen wat je zoekt? Of heb je een rare locatiewens? Geen paniek!  De onderneemsters doorzoeken hun uitgebreide netwerk speciaal voor jou. En het beste van al, je hoeft je geen zorgen te maken over het papierwerk en de afspraken. Studio Scott is de schakel tussen de eigenaar en de klant. Zodra alles geboekt is, kun je je 100% focussen op je project.

Locatie voorstellen?

Heb je zelf een prachtig huis of een unieke ruimte? Vul dan het formulier in op de website of mail naar hello@studioscott.be en Studio Scott zal dan langskomen voor een fotografische check-up. Als je locatie geselecteerd wordt voor een opname of shooting, dan krijg je een vergoeding. Hoe zalig is dat...

Ontdek hier enkele prachtige parels

 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Studio Scott

studioscott.com

Lees ook

3x snoerloze must-haves voor in de keuken

Het mooiste cadeau ? Dat maak je zelf ! 6 DIY-cadeau-ideeën met Cricut

Met deze 7 tips blijf je gezond tijdens de feestdagen