Op deze Belgische webshops scoor je originele kerstcadeaus

Geüpdatet op 5 december 2022 door Lore Ginneberge
Op deze Belgische webshops scoor je originele kerstcadeaus Bernadette Tableware - Graanmarkt 13

Om lokaal te shoppen hoef je de deur niet uit. Op deze Belgische webshops scoor je originele cadeaus vanuit je luie zetel.

Het perfecte cadeau is slechts enkele kliks verwijderd... Steun Belgische merken en schenk iemand een persoonlijke, grappige of hartverwarmende attentie.

1. Blos Shop

Schenk de beautylovers in je leven een cadeau(bon) van Blos. Gelukkig hoef je niet naar de boetiek in Hasselt om mooie ontdekkingen te doen, want de webhop is al even uitgebreid. Je vindt er duurzame en/of vegan make-up van onder andere RMS Beauty en La Bouche Rouge, verzorgingspakketten van Marie Stella Maris en Grown Alchemist, gua sha's en scheergel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door B L O S (@blos_shop)

2. Re-Leaf

Voor kleurrijke cadeaus van kleine merken is er de zorgvuldige gecureerde selectie van Re-Leaf. Grappige gadgets, hebbedingen voor jou en je huisdier, ongewone deco-objecten... Wie een kersthoppingtrip plant in onze hoofdstad, mag de pop-upcorner in de Swookies-shop niet missen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Re-leaf concept store (@re_leafshop)

3. Kaart Blanche

Je kent het Gentse Kaart Blanche intussen van de kerstkaartjes met ludieke onderschriften. Op de webshop scoor je echter niet alleen je wenskaarten voor de feestdagen, maar ook cadeaus. Van telefoonhoesjes tot verjaardagskalenders, unieke geschenkideeën genoeg.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaart Blanche® (@kaartblanche)

4. Graanmarkt 13

Elk object in de (web)winkel van Graanmarkt 13 werd met zorg uitgekozen en dat zie je. Je scoort er een gevarieerd aanbod aan cadeaus die je liefst zelfs wil houden: artistiek servies, bijzondere vazen, atypische juwelen en een kleine selectie kleding.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Graanmarkt 13 (@graanmarkt13)

5. Piet Mood Shop

Inmiddels is Piet Mood Shop een begrip in Antwerpen en Gent, maar ook online groeit het aanbod steeds verder. De shop biedt handige items en hebbedingen als stijlvolle wijnrekken, origineel koffietafelboeken en kleine meubels.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PIET moodshop (@pietmoodshop)

6. Senteurs D'Ailleurs

Met enkele kliks haal je dit Brusselse parfumwalhalla in huis. Het aanbod is eindeloos, van nicheparfums in de mooiste flessen tot chique geurkaarsen (met Maison Francis Kurkdjian en Diptyque maak je iedereen blij!) en make-up.

7. Les Soeurs

Fan van fijne juweeltjes, cozy kleding en mooie objecten? Les Soeurs telt intussen zes Belgische vestigingen en een online store die kan tellen. Zo staan op de webshop verschillende gift guides vol inspiratie voor elk budget. Ook de allerkleinsten maak je hier blij, met schattige kleertjes en accessoires.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Les Soeurs (@_lessoeurs_)

LEES OOK