Horoscoop 2021: jouw voorspellingen voor 29 november tot 5 december

Gepubliceerd op 29 november 2021 door ELLE België
Horoscoop 2021: jouw voorspellingen voor 29 november tot 5 december

Ontdek hier wat de planeten voor jou in petto hebben de komende week!

Ram: 21 maart tot 20 april

Door een aantal krachtige planeten die je deze week steunen, kan je met vertrouwen handelen en zit je stemming goed. Let er wel op dat je niet overhaast te werk gaat. Hou vooral je hoofd erbij wanneer het gaat over je  financiële situatie deze week, en stippel rustig de beste strategie uit. In je relaties voel je dat je stabiliteit nodig hebt, waardoor je eerder geneigd bent om toegevingen te doen. Zo ben je in ieder geval gerust.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 20 april tot 21 mei

Vier verschillende planeten dragen deze week bij aan je behoefte aan actie, Stier. Ook je contacten en ontmoetingen komen daardoor in een nieuw daglicht te staan. Zit je al een tijdje met een groot project in je hoofd, of zit je eerder vast met een plan voor op lange termijn? Deze week kan je erop toeleggen en de bladzijde omslaan. Door Venus staat het geluk aan jouw kant. Je persoonlijke aantrekkingskracht gaat er ook alleen maar op vooruit.

 

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Mercurius geeft je grijze cellen energie deze week, waardoor je breed kan en wil communiceren (soms te veel). Gesprekken en uitwisselingen gaan hierdoor wel makkelijker, waardoor je vlot banden kan smeden. Zo kan je ook toenadering zoeken tot invloedrijke personen binnen je omgeving, die je kunnen helpen vooruitgang te boeken. Voor bepaalde mensen zullen je charmes onweerstaanbaar zijn.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 21 juni tot 22 juli

Je vastberadenheid en uithoudingsvermogen krijgen deze week een boost, en dat zal je goed van pas komen. Kom wat verder uit je schulp, zodat je sociale interacties vlotter gaan wanneer het moet. Doe een stapje terug om te voorkomen dat te veel emoties je vermogen om vooruit te komen in de weg staan.

 

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 22 juli tot 23 augustus

De krachtige zonnestromen zorgen voor veel activiteit binnen zowel je sociale als professionele leven.  Tegelijkertijd zet Mars, de planeet van de actie, je aan om gas te geven. Maar blijf altijd voorzichtig en luister naar de signalen van vermoeidheid, zodat je niet overbelast raakt of je geduld verliest. Zeker omdat er wel eens grote kansen je kant op kunnen komen. Verwacht wel niet te veel, en zoek naar een goed evenwicht.

 

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: Van 23 augustus tot 23 september

Deze week kan je de delicate zaken met een gerust hart aanpakken, je hebt een grote kans op succes. Wees maar zelfzeker, handel zoals je zelf wilt en laat je niet beïnvloeden. Op vlak van relaties doe je er goed aan zachtmoedig en vriendelijk te blijven. Omdat je in een opbouwende periode zit, kan je vertrouwen op je sociale interacties.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 23 oktober

Contacten leggen en plannen maken gaan bijzonder goed deze week, Weegschaal. Je krijgt de tijd en ruimte om meer van alles te genieten, dat straal je uit en zo wek je ook sympathie op bij anderen.  Op relationeel en emotioneel vlak kan je zo een goed evenwicht vinden. Ontspan en geniet van het moment.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 22 november

Je belandt in een drukke periode deze week. Ga mee in die energie, steek je handen uit de mouwen en til je projecten naar een hoger niveau. Je hebt een bijzondere vastberadenheid waardoor je kan volhouden en vooruit blijven gaan. Let terwijl steeds op de behoeften en verwachtingen van de mensen om je heen, om conflicten te vermijden.

sagittarius boogschutter

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Door je emotionele én relationele front waait er een frisse wind deze week. Vooral teamwerk gaat je goed af, omdat je vlot en met humor kan overbrengen wat je bedoelt. Als je jezelf met warmte en optimisme uitdrukt, zal alles vanzelf gaan.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 21 december tot 20 januari

Jupiter geeft deze week een goed voorteken voor je financiële zaken. Ook Venus helpt je een handje, waardoor je wel eens extra geluk kan hebben. Ga daar vooral in mee, zodat je met een goed humeur de week door gaat.

 

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Als je deze week begint met een goed humeur, zal het leven jou ook gunstig gezind zijn. Nu kan je initiatief tonen en een nieuwe adem in je projecten blazen, om te profiteren van deze mooie periode.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 21 maart

Venus en Neptunus maken het leven op alle gebieden makkelijker deze week. Je sociale vaardigheden gaan erop vooruit, zeker als je je motivatie om alles tot een goed einde te brengen in de verf zet. Zit je iets dwars, dan zou het wel eens kunnen dat je het makkelijk kan oplossen met wat charme en verfijning. Je natuurlijke talent om te luisteren zal gewaardeerd worden.