We love: Uniqlo lanceert duurzame corner met het Belgische Ecossentials

Gepubliceerd op 21 oktober 2021 door Lore Ginneberge
We love: Uniqlo lanceert duurzame corner met het Belgische Ecossentials Uniqlo

De Antwerpse Uniqlo werd zonet een tikje groener... De Japanse kledingketen slaat de handen in elkaar met de jonge onderneemster achter Ecossentials, een duurzaam online platform.

Hét platform voor een duurzamer leven

Maak kennis met Moenia Ladhib, het gezicht achter Ecossentials. Moenia's missie? Een duurzame levensstijl toegankelijk maken voor iedereen. Met haar platform bieden ze hulp door producten aan te bieden die helpen om dagelijks afval te verminderen. "Ik wil iedereen aanmoedigen om trots te zijn op de kleine stapjes die je al zet! Ik streef er echt naar om een totaalconcept te zijn waarbij ik zoveel mogelijk mensen wil inspireren, informeren en activeren. Daarom heb ik één platform gecreëerd waar je alle alternatieven voor single-use plastics kunt vinden, die je helpen om elke dag minder afval te produceren," aldus Moenia.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Plastic Free Webshop (@ecossentials_)

Ecossentials en Uniqlo: een match made in heaven

Een duurzamere levensstijl is een belangrijke waarde die Ecossentials en Uniqlo delen. De Ecossentials corner vormt onderdeel van de sustainability corner in de Uniqlo store op de Antwerpse Meir. Dit is meteen ook de eerste keer dat je de producten uit de webshop in het echt kan ontdekken, kan aanraken en ruiken. Wat kan je verwachten van de corner? Van eco verzorging voor in je badkamer tot skincare en groene goodies, alle kleine en grote hulpjes voor een betere levensstijl zijn aanwezig.

Waar? Uniqlo, Meir 67/69, 2000 Antwerpen