Wedstrijd : win voor twee weken gezond eten voor je hond

Gepubliceerd op 29 maart 2021 door ELLE Partner
Wedstrijd Elle eten x Dog Chef
Laat je trouwe viervoeter het lekkers van Dog Chef ontdekken. Verse, evenwichtige en op maat bereide maaltijden, rechtstreeks bij je thuis geleverd. 
Als je van je hond houdt, hecht je veel belang aan zijn welzijn en genot. Beide elementen hangen af van een gezonde en evenwichtige voeding. Dat is het uitgangspunt van Dog Chef. Deze leverdienst van hondeneten bereidt zijn gerechten op basis van advies van dierenartsen die in hondenvoeding zijn gespecialiseerd. De Belgische start-up werd in 2017 opgericht door Alexandre Cardon en Alexis d'Oultremont. Zij hebben een nieuwe manier uitgewerkt om onze harige vriendjes te voeden met handige, gepersonaliseerde en 100% verse porties. Alles wordt ontwikkeld en geleverd volgens een volledig transparant circuit.
Op het menu staan vier heerlijke natuurlijke recepten. De ingrediënten hebben kwaliteit op mensenmaat. Kip, rund, vis, eend... Alle eiwitten zijn op smaak gebracht met verse groenten, zetmeelhoudende stoffen en olie. Perfecter kan haast niet.
Om het ideale recept en de juiste porties voor je hartendief te bepalen, vul je op de site een compleet profiel in, gebaseerd op diverse parameters (leeftijd, ras, gewicht, gestalte, lichaamsbeweging, allergieën...). Daarna hoef je nergens meer aan te denken: de gerechten worden bij je thuis geleverd. Je kunt ze zeven dagen in de koelkast en vier dagen in de diepvries bewaren. Door de code ETEN30 te gebruiken, krijg je 30% korting op jouw eerste bestelling.
Zin om 'onzen Blackie' eens lekker te verwennen?
Beantwoord onderstaande vraag en waag je kans. Misschien win je wel een maaltijdbox voor twee weken.