Win een pakket Phytobronz zon van Arkopharma en ga stralend de zomer in

Geüpdatet op 31 maart 2021 door ELLE Partner

Arkopharma

De zon verwarmt onze harten, maar beschadigt daarmee jammer genoeg ook onze huid. De nodige bescherming is dus essentieel: met de natuurlijke actieve ingrediënten van Phytobronz bereid je je opperhuid optimaal voor op de zomer. 

 

Ahhh, de zomer. Warmte. Ligstoelen op het strand of aan het zwembad. Heerlijk bruinen. We houden allemaal zoveel van de zon, dat we soms vergeten dat uv-stralen niet echt onze beste vrienden zijn.  Ze zijn schadelijk voor onze huid, bevorderen de veroudering, zorgen voor roodheid en leiden tot een afname van antioxidanten in ons lichaam. Meteen heel wat minder leuk, niet?

 

Gelukkig is er nu ook de unieke Phytobronz-formule van Arkopharma, waarmee je je huid voorbereidt, beschermt, pigmenteert en gezond houdt naast de klassieke bescherming zoals zonnebrandcrème, aftersun en voldoende hydratatie.

Deze formule voor iedere huidtype met maar liefst 9 actieve ingrediënten van 100% plantaardige oorsprong (duurzame plantaardige oliën, vitamine E, koper en selenium) wordt versterkt met carotenoïden. Zo voed je je huid tijdens een behandeling van 30 dagen van binnenuit, en geef je haar die mooie natuurlijke elasticiteit terug. Het is aangeraden om de voedingssupplementen 15 dagen voor, tijdens en na het zonnen in te nemen.

 

Geef toe: wie droomt er niet van een stralende huid en een egale teint?

Beantwoord onderstaande vraag en wie weet win jij een pakket Phytobronz zon van Arkopharma. 

PHYTOBRONZ - 30 capsules -24,45€
PHYTOBRONZ - 30 capsules - 25,45€

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Arkopharma.
www.arkopharma.com

Lees ook:

Shopping: hier vind je de lekkerste chocolade voor Pasen

GETEST: Maak zelf een stijlvolle en on trend kimono met Veritas

MUSTHAVE MERK: duurzaam active- en loungewear label Stronger