How to: een jongere huid in 4 stappen

Geüpdatet op 21 april 2022 door ELLE Partner
How to: een jongere huid in 4 stappenEstée Lauder

Meer is niet altijd beter, dat geldt ook voor huidverzorging. Voor een steviger en gladder gelaat heb je geen ellenlange routine nodig. Veel belangrijker is dat de producten doeltreffend zijn en dat je jouw schoonheidsritueel plichtsgetrouw volhoudt. In slechts 4 stappen helpt Estée Lauder je richting een geweldige huid. Volg je mee?

Slimme tip: om te weten in welke volgorde je verzorgingsritueel moet verlopen, hoef je slechts te kijken naar de textuur van de producten. Start met dunne, lopende formules en eindig met dikkere, zwaardere crèmes. Aangezien een serum tot die eerste categorie behoort, vormt dit doorgaans het startpunt van je routine, na het reinigen van de huid.

Het Advanced Night Repair Serum

Het Advanced Night Repair Serum van Estée Lauder – de absolute bestseller van het merk – focust op de bestrijding van huidveroudering. ’s Nachts herstelt de huid zich en is de vochtbarrière op haar dunst. Geen beter moment dus om je gelaat een extra boost te geven! Een hoog gehalte aan hyaluronzuur zorgt voor hydratatie tot wel 72 uur na aanbrengen, en krachtige anti-oxidanten beschermen de huid tot 8 uur lang. Ook overdag geniet je dus van de voordelen van het serum. De formule is geschikt voor elk huidtype en alle leeftijden.

Snelle touch-up nodig? Dep een paar druppels serum over je huid – zelfs over make-up – voor een opfrisbeurt gedurende de dag.

De Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Crème

Een ander veelzijdig product is de anti-agingcrème uit het Estée Lauder-gamma dat opnieuw verschillende tekenen van huidveroudering aanpakt. Ster van de show is Moringa. Het extract van deze Aziatische ‘wonderboom’ helpt de huid om collageen en elastine aan te maken. Resultaat? Een meer stevige en elastische huid die straalt.

De Revitalizing Supreme+ Bright Power Soft Crème

Omdat geen twee gezichten gelijk zijn, is er een tweede optie in de Revitalizing Supreme-serie voor wie wil werken aan een gelijkmatige teint. De Soft Crème vervaagt acnelittekens, maakt vlekjes minder zichtbaar en verbetert de algemene structuur van de huid.

De Revitalizing Supreme+ Anti-Aging oogbalsem

Een vaak vergeten stap in het schoonheidsritueel is een doeltreffende oogcrème. Deze rijke balsem voelt hemels onder vermoeide ogen en geeft een onmiddellijke hydratatieboost met langdurig effect. Ook hier is het Moringa plantenextract het steringrediënt voor stevige, elastische oogcontouren. Voor een wekelijkse opkikker gebruik je de oogbalsem als masker. Laat even intrekken en verwijder het overtollige product. Hallo stralende blik!

De Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Crème SPF 10

Soms zijn er van die producten die werkelijk alles kunnen. Deze Anti-aging CC Crème is er zo eentje, want egaliseert, beschermt en voedt tegelijkertijd. Het is de perfecte aanvulling op het Revitalizing Supreme Global-gamma én op jouw verzorgingsroutine. Dankzij de slimme technologie past de kleur zich aan aan jouw huid, waardoor je teint in no time egaler oogt. Tezelfdertijd werkt de anti-agingcrème in op tekenen van huidveroudering en biedt de zonnefactor bescherming. Gebruik de CC Crème als basis onder je make-up, of zelfs als vervanging van je foundation!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Estée Lauder.
www.esteelauder.be

Lees ook: 

R hotel experiences: de ideale plek om te herbronnen in de Ardennen

Sooner: een nieuwe bioscoopervaring bij jou thuis

Love is in the hair: het perfecte Valentijnsgeschenk voor beautylovers