Love is in the hair: het perfecte Valentijnsgeschenk voor beautylovers

Gepubliceerd op 10 februari 2021 door ELLE Partner
Love is in the hair: het perfecte Valentijnsgeschenk voor beautyloversDyson

Een gezonde, glanzende haardos, het geeft vrouwen én hun geliefden een instant geluksgevoel. Om Valentijn te vieren komt Dyson daarom met een limited edition-versie van de bekroonde Supersonic haardroger. Je haar wordt gespaard van hitte, maar tussen jullie geeft het vonken!

Liefde voor haar: de Dyson Supersonic haardroger en z’n slimme technologie

Bij Dyson houden ze van je haar, daarom wordt alles in het werk gesteld om je lokken te beschermen. Aan de stylingtools wordt jaren gewerkt, zodat ze optimaal resultaat leveren zonder te beschadigen. Zo wordt de Supersonic haardroger aangedreven door de Dyson Digital V9 Motor, een unieke technologie die zorgt voor een krachtige luchtstroomtechnologie zodat je hetzelfde effect kunt bereiken als bij de kapper, maar zonder extreme hitte. 

Wist je dat deze haardroger ook veel meer lucht uitblaast dan een regulier toestel? Dankzij Dysons gepatenteerde Air Multiplier technologie komt er tot drie keer meer lucht uit je Supersonic dan dat er wordt aangezogen door de motor. Scheelt weer heel wat tijd in je ochtendroutine! 

Tenslotte meet de Supersonic, in tegenstelling tot andere haardrogers, de luchttemperatuur meer dan veertig keer per seconde. Vervolgens stelt het slimme toestel indien dat nodig is de warmte automatisch bij. Dit voorkomt niet alleen hittebeschadiging, maar helpt ook om de glans van het haar te behouden. Resultaat? Je haar droogt ongezien snel, en dat op een verantwoorde manier. 

Bye bye pluis, hallo volume!

Of het nu is voor een Zoommeeting ’s ochtends of een diner bij kaarslicht (bij je thuis): je haar drogen met de Supersonic is slechts een kwestie van minuten. Meer tijd om samen te snoozen, of om van elkaar te genieten tijdens jullie romantische avond. Dankzij de unieke technologie creëer je tegelijkertijd meer volume en minder pluis. Een va-va-voom look zonder al te veel moeite, is dat niet wat we allemaal willen?

De Supersonic haardroger Valentijnseditie

Dat je haar blij wordt van de Supersonic hoeft niet gezegd, maar ook het oog wil wat! De handige, strakke haardroger wordt in een Valentijnsjasje gestopt met de kleur van de liefde. De bijgeleverde opzetstukken zorgen ervoor dat alle haartypes, zelfs de meest broze, glad en gezond blijven. Het ideale cadeau voor iedereen die het haar snel droog en pluisvrij wil hebben deze Valentijnsdag!

 

Valentijn ready!

Heb je nog inspiratie nodig voor je Valentijn kapsel? Probeer dan één van deze haarstijlen uit!

Volumunieuze blow out

Smooth & straight

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Dyson. 
dyson.be

Lees ook: 

10 tips om je eigen onderneming te starten

Wedstrijd: verras je geliefde met een Leonidas-geschenkdoos

Zo maakt een Smart Home je dagelijkse leven leuker en eenvoudiger