Hebben: Byredo lanceert geur die naar de ruimte ruikt

Gepubliceerd op 1 december 2020 door Lore Ginneberge
Hebben: Byredo lanceert geur die naar de ruimte ruiktByredo

Vergeet parfums die je meenemen naar Engelse tuinen of Italiaanse eilanden. De nieuwe geur TRAVX van Byredo mikt het hoger en geurt naar...de ruimte.

Ook zo gefascineerd door het grote onbekende, de eindeloze ruimte die zich boven onze hoofden uitstrekt... Hoe zou het er voelen, hoe zou het eruit zien, hoe zou het ruiken? Op dat laatste geeft Ben Gorham, oprichter van Byredo, samen met record label Cactus Jack (van onder meer rapper Travis Scott) een eigen interpretatie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BYREDO (@officialbyredo)

TRAVX heet de geur geïnspireerd op space, en als je dacht dat het nu duidelijk ging worden waarnaar die bijzondere plek zou ruiken, dan ken je Byredo nog niet. Met topnoten van 'Cosmic dust' en 'Antimatter particles', hartnoten van 'Starlight' en 'Supernova' en een basenote van 'Atmospheric vapour' sta je geen stap verder. En dat is exact waarom Byredo zo'n cultmerk geworden is: de conceptuele sérieux van het merk is steeds ingepakt in een dosis humor en zelfrelativering van Ben Gorham.

Maar wil je dus écht weten hoe de ruimte ruikt? Dan zal je de geur gewoon moeten testen. TRAVX is beschikbaar in een eau de parfum en een geurkaars, en is nu al voorbestemd om razendsnel uitverkocht te raken en voor astronomisch hoge bedragen doorverkocht te worden.

Shop hier

LEES OOK: hartverwarmende geurkaarsen die je in kerststemming brengen