Kerstshopping: de 10 tofste tech cadeaus voor gadgetfreaks

Geüpdatet op 10 december 2020 door Lore Ginneberge
Kerstshopping: de 10 tofste tech cadeaus voor gadgetfreaksUnsplash

De laatste nieuwe snufjes, het is iets wat gadget liefhebbers een instant geluksgevoel bezorgt. Hier een resem cadeautjes voor hem en haar, die uitblinken in kwaliteit en er nog goed uitzien ook.

Voor je Gen-Z nichtje: Samsung Galaxy S20 FE smartphone

Of het nu is om te gamen, streamen of haarscherpe selfies te nemen: deze nieuwe toevoeging aan het Galaxy-gamma is helemaal gericht op Gen-Z. De professionele camera met drie lenzen, superzoom en betere nachtopnames maakt van deze smartphone de perfecte bondgenoot voor vloggers, TikTokkers en Instagrammers. Het soepele scherm zonder randen zorgt er dan weer voor dat je eindeloos kan scrollen. Klinkt als het gedroomde geschenk van elke tiener (en volwassene).

samsung galaxy F 20
Samsung Galaxy FE 20, €649

Shop hier

Voor je broer die net verhuisde: Sonos Five speaker

Heb je een muziekfanaat in de familie of kocht iemand net een nieuwe woning? Geen beter cadeau dan een kwaliteitsvolle (en toegegeven, esthetisch verantwoorde) speaker. Niet alleen de look van de Sonos Five - die je trouwens kan combineren tot stereo - mag er zijn, de warme klank vult elke kamer en maakt het extra gezellig in huis. Ook de bijhorende Sonos-app zal techneuten weten te bekoren.

sonos box cadeau kerst
Five hifi-speaker, Sonos, €579

Shop hier

Voor je sportieve zus: Huawei Watch Fit sporthorloge

Een sporthorloge is de bondgenoot (en motivatie!) van elke sportieveling, of het nu is om je vorderingen bij te houden, een lange wandeling of korte jogsessie in te voeren. De Huawei Watch Fit bevat verschillende Quick-workout Animaties, 13 hardlooplessen, 96 trainingsmodi en geeft persoonlijk trainingsadvies op maat. De waterbestendige Watch Fit meet bovendien ook je slaap- en stresslevel. Zo kan je gezond, fit en helder het nieuwe jaar in.

samsung galaxy F 20
Smart Fit sporthorloge, Huawei, €129

Shop hier

Voor je telefoonverslaafde vriendin: Fresh ’n Rebel Powerbank

Het ideale cadeau voor die ene vriendin wiens telefoon wel aan haar hand vastgelijmd lijkt? Een powerbank met hoge batterij én stijlvolle look.

fresh n rebel powerbank
Powerbank, Fresh 'n Rebel, €39,99

Shop hier

Voor je lief die meer mag helpen in het huishouden: Dyson V11 stofzuiger

Eerlijk is eerlijk, van schoonmaken wordt niemand warm, maar iémand moet het doen! Komen de vervelende taakjes meestal op jouw schouders terecht en mag je vriend best wat vaker helpen? Pak het in 2021 slim aan met deze truc: schaf een hightech huishoudtoestel aan waar je beau helemaal van onder de indruk is. De Dyson V11 stofzuiger is het perfecte voorbeeld, want snoerloos, hoogtechnologisch én intelligent (en lijkt met een beetje verbeelding op een Star Wars-lichtzwaard). Voor je 't weet kom je dagelijks in een kraaknet huis binnen.

dyson 11 stofzuiger cadeau
V11 Snoerloze Stofzuiger, Dyson, €649

Shop hier

Voor je vriend die steeds te laat komt: Philips SmartSleep wake-up light

Gun iemand een goede nachtrust met dit slimme lampje van Philips. De 'wake-up light' is verbonden met je smartphone zodat de lamp ingesteld kan worden op maat. De bedoeling? Het licht wordt geleidelijk aan feller om een natuurlijk ontwaken te simuleren. Meet verder ook je slaapritme en ontvang persoonlijke tips. Op een uitgerust 2021!

philips wake-up light smartseelp cadeau
SmartSleep Wake-up Light, €179,99

Shop hier

Meer shoppingtips?