Spotted: de cast van de Gossip Girl reboot op deze iconische locatie

Gepubliceerd op 13 november 2020 door Marie Pauwels en ELLE België
Spotted: de cast van de Gossip Girl reboot op deze iconische locatieInstagram: @justjared

Wanneer de reboot van de populaire serie zal uitkomen, is nog niet bekend (waarschijnlijk ergens in 2021!), maar wij kunnen alvast niet wachten na het zien van deze beelden.

De nieuwe cast, die een pak diverser is, stelden we in een eerder artikel al voor, met hoofdrollen voor cool kids Emily Alind, Eli Brown en Whitney Peak (die je misschien kent van the Chilling Adventures of Sabrina). Over de verhaallijn, die opnieuw gebaseerd is op de boeken van Cecily Von Ziegesar, tasten we voorlopig nog in het duister. Wat we wel weten, is dat het zich dertien jaar na het laatste seizoen van de originele serie afspeelt. En we kunnen er niet omheen: onze levens zijn sindsdien, door de groeiende aanwezigheid van sociale media, ontzettend hard veranderd. Dat geldt dus ook voor prep kids uit Manhattan. Volgens Harper's Bazaar zal dat dan ook het thema van de reboot van de gehypete serie zijn.

Zullen we ons nog moeten afvragen wie Gossip Girl is? Volgens scenarioschrijver Joshua Safran niet, omdat we in zijn ogen in de hedendaagse Instagram times eigenlijk allemaal Gossip Girl zijn. Hij heeft een punt.

Manhattan's elite

Hoewel de serie opnieuw zal gaan over elite high school kids op Constance en St. Judes, moeten we niet hopen op een vervolg op de originele serie. Het zal veeleer een evolutie van het verhaal zijn, volgens Safran, die al eerder meeschreef aan episodes voor Gossip Girl, maar het dit keer over een compleet andere boeg gooit. Zo koos hij er bewust voor om een meer accurate weergave te geven van de diversiteit in New York. We kunnen dus rekenen op meer inclusiviteit, een aanzienlijke hoeveelheid LGBTQ content en voornamelijk niet-blanke hoofdrollen. Dat vinden wij geweldig nieuws, maar blijft er ook nog iets over van de originele serie waar we allemaal zo gek op zijn? Absoluut: de stem van Gossip Girl zal opnieuw worden ingesproken door Kristen Bell.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door E! News (@enews) op

De trappen van het Met

De iconische locatie waar we de cast van Gossip Girl 2.0 hier zien, is natuurlijk de trap van het Metropolitan Museum. Toegegeven, voorlopig voelt het vreemd om iemand anders dan Blair Waldorf of Serena Van der Woodsen er te zien zitten (waar is de yoghurt? waar zijn de haarbanden?), maar ook de nieuwe personages zullen ongetwijfeld onze harten veroveren (dat hopen we toch). Makkelijk wordt het alvast niet om het succes van de OG serie te overtreffen.

Zodra we de releasedatum van de reboot kennen, lees jij het hier (maar volgens ons betekenen deze paparazzi foto's dat het niet héél lang meer kan duren).

Krijg je geen genoeg van Gossip Girl?
Hier lees je wie allemaal deel uitmaakt van de nieuwe cast en hier kan je lezen hoe het nog gaat met de cast van de eerste serie.