Hoe zou het nog zijn met de cast van Gossip Girl

Geüpdatet op 25 april 2016 door Elise
Hoe zou het nog zijn met de cast van Gossip Girl

Blake Lively's leventje is niet uit de tabloids weg te denken. Maar over de rest van de Gossip Girl cast blijft het echter verrassend stil. Hoe zou het zijn met haar GG-collega's? 

Leighton Meester

Aka Blair Waldorf

gossip-girl-blair-season-1_3

Een man, een album en een baby later… Leighton is geen gemakkelijk doelwit voor paparazzi noch gossip. Bekend is dat de actrice haar carrière na Gossip Girl over een andere boeg gooide. In 2014 bracht ze haar debuutalbum "Heartstrings" uit. Wie had ooit gedacht dat Waldorf over een nachtegalenstemmetje beschikte en bovendien van country hield? Eerder datzelfde jaar huwde ze Adam Brody en op 4 augustus 2015 beviel ze van dochter Arlo Day Brody.

Het acteren heeft ze niet helemaal opgegeven. Na Gossip Girl speelde Leighton Meester (1986) in The Judge, Like sunday Like Rain, By the Gun en scoorde ze een rolletje in de Broadway productie Of Mice and Men. Ook als model zit Meester niet stil. In 2013 werd ze de ambassadrice van het Franse gezichtsverzorgingsbedrijf Biotherm en in 2015 verscheen zij in advertenties voor Jimmy Choo.

leighton meester

1/
 Penn Badgley 

Aka Dan Humphrey

Dan-humphrey-profile

Penn Badgley (1986) is in het echte leven alles behalve een lonely boy. Na Gossip Girl speelde hij in de films Cymbeline (naast Dakota Johnson) en Parts per Billion. Verder had hij een rolletje in de NBC serie The Slap, maar hij verkondigde dat dit zijn ultieme zwanenzang zou zijn op de televisie. Penn wil zich namelijk verder timmeren aan zijn zangcarrière en tourt druk met zijn band Mothxr.

2/

Chace Crawford

Aka Nate Archibald

chace-crawford-gossip-girl-emmy-nomination

Was jij team Nate of team Chuck? Chace Crawford (1985) heeft het na Gossip Girl een stuk rustiger gehouden. Hij was te zien in What to Expect when Your When You’re Expecting, Eloise en in de serie Boom.

In juni 2010 werd Crawford gearresteerd in Texas voor het bezit van marijuana. Hij werd veroordeeld tot 24 uur gemeenschapswerk.

3/

Taylor Momsen

Aka Jenny Humphrey

jenny-humphrey-photo

Gossip Girl turned rock queen!

Als je Jenny Humphrey vergelijkt met Taylor Momsen (1993) zie je geen enkele overeenkomst. Taylor staat bekend om haar heftige smokey eye look en haar weinig verhullende outfits. Tegenwoordig acteert het voormalig kindsterretje niet meer, maar treedt ze op met haar band The Pretty Reckless.

In 2011 stond de band op Rock Werchter en niet veel later deelden ze het podium met Nickleback. The Pretty Reckless gingen zelfs op tournee met Marilyn Manson.

taylormomsen

4/

Ed Westwick

Aka Chuck Bass

chuckbass

Ed Westwick (1987) heeft na Gossip Girl in een aantal films gespeeld zoals Romeo and Juliet en Chalet Girl. Sinds oktober 2015 is hij ook te zien in de serie L.A Crime, met een rol als seriemoordenaar. Crush-killer...

5/

Jessica Szohr

Aka Vanessa Abrams

vanessagossipgirl

Na Gossip Girl speelde de 31-jarige Jessica Szhor onder meer mee in The Interhsip, Two Night Stand, een muziekvideo van Taylor Swift en in de serie Complications. Ook scoorde ze een rolletje in Ted 2.

 

6/

Matthew Settle

Aka Rufus Humphrey

gossip-girl-rufus-4

Matthew Settle (1969) speelde Rufus Humphrey, de vader van Jenny en Dan. Na Gossip Girl heeft hij net als Kelly Rutherford een paar kleine bijrolletjes gehad in films en series als Ouija en Marshall The Miracle Dog.

7/

Kelly Rutherford

Aka Lily van der Woodsen

84451_1225803582604_266_400

De moeder van Serena en de adoptiemoeder van Chuck. Kelly Rutherford (1968) heeft na Gossip Girl kleine bijrolletjes gehad in films en series.

8/

Michelle Trachtenberg

Aka Georgina Sparks

Georgina_Sparks_3

Georgina Sparks was een echte mean girl en a crazy bitch. Tegenwoordig horen we niet veel meer van Michelle Trachtenberg (1985). De voormalige Buffy ster heeft een bijrol in de serie Sleepy Hollow en vermaakt zich met haar liefje Kid Cudi.

9/

Connor Paolo

Aka Eric van der Woodsen

 Connor Paolo on the "Gossip Girl"

De 26-jarige Eric van der Woodsen (1990) kennen we natuurlijk als het broertje van Serena. Hij speelde tot 2013 mee in de serie Revenge en acteert momenteel in een paar kleinere films.