We Love: Billion Avenue komt met tweede juwelenautomaat

Gepubliceerd op 29 oktober 2020 door Lore Ginneberge
We Love: Billion Avenue komt met tweede juwelenautomaat

Het Belgische én betaalbare juwelenmerk Billion Avenue weet van aanpakken in deze bizarre tijden. Geen zin om te winkelen? Geen probleem! Dankzij hun tweede automaat shop je jouw favoriete juweeltje helemaal contactloos.

Als je dacht dat de Nederlandse kroketautomaten bijzonder waren, dan heb je de juwelenautomaat van Billion Avenue nog niet gezien! Na een exemplaar in Knokke strijkt er nu een tweede automaat neer in Kortrijk, in winkelcentrum K.

Behalve dat de automaat volledig contactloos werkt, is er nog een ander voordeel: je kiest en koopt juweeltjes wanneer het jou uitkomt. Last-minute (kerst)cadeautje nodig? Of gewoon zin om jezelf op iets kleins te trakteren? De juwelenautomaat staat nog tot januari ter beschikking. En het beste nieuws? De ringen, kettingen en ear candy van Billion Avenue zijn ontzettend betaalbaar: voor minder dan €25 heb je een nieuw, trendy setje in handen.

billion avenue
Billion Avenue

Pssst: ook Antwerpen wordt binnenkort nog nét dat tikje meer blingbling, want ook daar heeft Billion Avenue grote plannen. Stay tuned!