Getest door de redactie : een intensieve, hydraterende verzorging die tekenen van huidveroudering en UV-stralen bestrijdt

Gepubliceerd op 6 november 2020 door ELLE Partner
Getest door de redactie : een intensieve, hydraterende verzorging die tekenen van huidveroudering en UV-stralen bestrijdt

Wanneer we het uitgebreide aanbod anti-aging producten met tal van beloften aanschouwen, is het allesbehalve gemakkelijk om het juiste product te kiezen. De redactie verklapt de nieuwste aanwinst op haar favorietenlijstje: een rijke en hydraterende dagcrème met UVA- en UVB-bescherming die de tekenen van huidveroudering tegengaat.

Ook al is het onmisbaar in een schoonheidsroutine, toch is het geen sinecure om een goede dagcrème voor de droge huid te vinden: te vettig, te geconcentreerd, te sterk geparfumeerd ... Maar dit keer zitten we goed, we hebben eindelijk een product in handen dat zijn beloftes nakomt: Rijke Dagcrème UV 30, die de intensieve anti-aging verzorgingslijn van Louis Widmer compleet maakt.

DE JUISTE GEWOONTE VOOR ONZE HUID

Wanneer het geen hoogzomer is, vergeten we vaak om ons tegen schadelijke zonnestralen te beschermen. De grootste vijanden van onze huid,  UVA- en UVB-stralen, zijn verantwoordelijk voor de vroegtijdige huidveroudering en voor het verlies aan elasticiteit. Het resultaat: de huid kan geen water meer opslaan en droogt uit. Hoog tijd om de juiste gewoonte aan te leren! Hydrateer en bescherm je huid intensief , elke dag. Een uitdaging die de Rijke Dagcrème UV 30 belooft aan te gaan dankzij een geconcentreerde samenstelling die niet één, maar twee soorten hyaluronzuur onder zijn hooggedoseerde actieve bestanddelen telt!

 HET PRODUCT EN DE TOEPASSING

De Rijke Dagcrème UV 30, aanbevolen als dagcrème voor de droge huid vanaf 30 jaar, zit in een mooi en praktisch violet potje. De textuur is smeuïg en licht geparfumeerd, op een delicate manier. De crème dringt doeltreffend in de huid, met respect voor haar balans en gevoeligheid. Het voelt alsof, wanneer we wakker worden, onze dorstige huid de crème volledig absorbeert om zichzelf te regenereren.

Je hoeft er niet op te zitten wachten: de huid wordt onmiddellijk gehydrateerd, vooral dankzij het gecombineerde effect van de twee soorten hyaluronzuur die voor een aangenaam gevoel op de huid zorgen. Het ‘gefragmenteerd’ hyaluronzuur (korte keten) dringt tot diep in de huid door, stimuleert de celcohesie en is een echte collageenbooster. Het hyaluronzuur (lange keten) vormt een beschermende elastische film op onze huid en hydrateert de huid intens. Een doeltreffend ochtendlijk shot hydratatie!

HET RESULTAAT?

Na twee weken lang elke ochtend een kleine hoeveelheid crème aan te brengen, zie je al de eerste voordelen. Het actieve bestanddeel Matrixyl vervult zijn “rimpelopvullende” taak: de fijne lijntjes die ons het leven zuur maken, verminderen zichtbaar. De huid is steviger, voller en elastischer. De dunne beschermende film gecreëerd door het hyaluronzuur met lange ketens en het complex van UVA- en UVB-filters SPF 30 blijft de hele dag op de huid zitten, zonder deze vettig te maken of de poriën te verstoppen.

Ons gezicht is de hele dag lang beschermd en intens gehydrateerd. De huid voelt zijdezacht aan en onze teint krijgt zijn uitstraling terug zonder een vettige glans te vertonen. Kortom, een (intensief, maar in dit geval ongevaarlijk) zonnestraaltje in onze badkamer.

Wil je de Rijke Dagcrème UV 30 van Louis Widmer zelf uitproberen? Vul dan hier ons formulier in.

De Rijke Dagcrème UV 30 van Louis Widmer wordt uitsluitend in de apotheek verkocht. Adviesprijs: 30,50 voor 50 ml. Dit product is verkrijgbaar in een licht geparfumeerde versie en in een 100% geurvrije versie.

Louis Widmer

Dit artikel kwam to stand in nauwe samenwerking met Louis Widmer.
www.louis-widmer.be

Lees ook:
Alle tips om statisch haar te voorkomen
Met deze 15 producten voorkom je gebarsten lippen tijdens koudere dagen
3 natuurlijke tips voor een betere slaap ondanks stress