Test de rijke dagcrème UV 30 van Louis Widmer en vertel ons wat je ervan vindt!

Geüpdatet op 12 november 2020 door ELLE Partner
Louis Widmer

Heb je last van een droge gezichtshuid en heb je moeite om je huid elke dag gehydrateerd te houden? Worden de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar? Vul ons formulier in, ontvang de Rijke Dagcrème UV 30 van Louis Widmer (50 ml) en laat ons weten wat je ervan vindt. Je recensie wordt gepubliceerd op je favoriete website!

Louis Widmers Rijke Dagcrème UV 30, aanbevolen voor de dagelijkse verzorging van de droge huid, bestrijdt doeltreffend de tekenen van huidveroudering en schadelijke zonnestralen vanaf de leeftijd van 30 jaar. Dit wondermiddel hydrateert intens, regenereert, verstevigt en verzacht de huid dankzij de hooggedoseerde actieve bestanddelen.

Het geheim van deze crème? De rijke samenstelling, de hoge concentratie actieve anti-aging bestanddelen die hun doeltreffendheid in skincare al jaren bewezen hebben. De aminozuren vormen het perfecte duo. De combinatie van twee soorten hyaluronzuur (een korte keten en een lange keten) zorgt voor een onmiskenbare hydratatie. Samen stimuleren ze de celcohesie en de collageensynthese én ze verbeteren de elasticiteit en de vochtbalans van de huid. Matrixyl-peptiden vullen de rimpels van binnenuit op en zorgen voor een soepele en stevige huid.

De huid is gevoed, geregenereerd en gehydrateerd en ze wordt ook beschermd dankzij een complex van UVB- en UVA-filters (SPF 30). Zonder dat we het beseffen, versnellen deze schadelijke UV-stralen dagelijks de veroudering van onze huidcellen. Hierdoor verliest de huid aan elasticiteit en hydratatie.

Breng de Rijke Dagcrème UV 30 elke ochtend aan. De crème legt een beschermende, elastische film op de huid. De huid blijft zo de hele dag zijdezacht. Doe mee en zeg vaarwel tegen slappere gezichtscontouren en tegen een huid die droger en ouder wordt! Er zullen 25 lezeressen getrokken worden uit alle participaties. 

 

Louis Widmer
ELLE x Louis Widmer