5 Instagram make-uptrends die je deze herfst moet proberen

Gepubliceerd op 16 oktober 2020 door Lore Ginneberge
5 Instagram make-uptrends die je deze herfst moet proberen

Catwalkshows zijn een bron van inspiratie voor volgende seizoenen, maar influencers en modemeisjes pikken de trends steeds sneller op en delen deze op Instagram. Wees daarom iedereen te snel af en sla nu al aan het experimenteren met de 5 make-up trends voor het najaar.

Ook dit seizoen is er aan beauty inspiratie geen gebrek. Dit zijn een paar van onze favoriete looks, we kunnen je alvast verklappen dat er een hoge dosis glans en glitter aan te pas komt!

1. Kersenroze lippen

roze lippen genny make-up
Genny FW19-20

Stap af van het klassieke herfstpalet en laat je verleiden door felle lipkleuren met een matte of licht glanzende finish. Onze keuze? Een vol kersenroze mond zoals we zagen bij Genny.

2. Zilveren oogschaduw

zilveren oogschaduw trends beauty herfst
Anaïs Jourden FW19-20

Heb je genoeg van brave bruine oogschaduw? Dan is deze schitterende trend iets voor jou. Staat mooi bij elk huidtype en alle oogkleuren. Hoezo mag zilver enkel op feestjes? Vanaf nu start jouw doordeweekse maandag met blinkende oogjes.

3. No make-up look

no make-up trends herfst
Etro FW19-20

Heel erg tegenstrijdig, deze 'no make-up look', want we kunnen alvast verklappen dat er heel wat tijd én producten in kruipen. Je huid moet in perfecte staat zijn, en een likje foundation, veegje lippenbalsem en streepje blush zijn niet overbodig. Alle tips en tricks vind je in deze beauty gids.

4. Glitter

beautytrends_instagram
Jean Paul Gaultier FW19-20

Glitter op je ogen maken je make-up looks heel snel heel feestelijk. Maar laat je glitter niet in de kast tot de feestdagen, subtiele glitteroogschaduw kan je zelfs op je werk dragen.

5. Opvallende wimpers

mascara make-up
Each X Other FW19-20

Dit seizoen verleggen beautylovers de focus op de ogen, want ook de onderste wimperrand wordt in de verf gezet. Het resultaat is een uitgesproken blik met retro allures.