5 Instagram make-uptrends die je deze herfst moet proberen

Geüpdatet op 4 October 2018 door ELLE België
5 Instagram make-uptrends die je deze herfst moet proberen

Instagram is voor velen een bron van inspiratie en ook dit najaar is er geen tekort aan make-uptrends om te ontdekken. Dit zijn een paar van onze favoriete looks waarmee je de grauwe wintermaanden kan opfleuren.

Op de catwalk spotten we deze make-uptrends, maar ook al scrollend op je smartphone word je overspoeld door make-upinspiratie. Deze Insta-waardige looks zetten aan tot experimenteren.

1. Bordeaux

instagram, trends, make-up, herfst, winter
Bron: pinterest

Bordeaux is een herfstklassieker. Ieder jaar laten we ons inspireren door de vallende herfstbladeren en grijpen we naar bordeaux tinten in ons make-uptasje. Draag de herfsttint bij uitstek op je lippen of als een opvallend statement op je ogen. Bordeaux op je nagels is een tijdloze klassieker.

1/

2. Witte eyeliner

bron: Pinterest

Ben je de klassieke zwarte eyeliner beu en wil je iets nieuws proberen? Dan is deze witte eyelinertrend iets voor jou. Het zorgt niet enkel voor een verrassende afwisseling maar laat je oogkleur mooi uitkomen. Win-win!

2/

3. Monochromatische look

monochromatisch, instagram, make-up, trend, herfst, winter
Bron: Pinterest

Voor diegenen die niet te veel tijd willen stoppen in het bedenken en uitvoeren van hun make-uplook, is de monochromatische look een aanrader. Je gebruikt voor zowel de oogschaduw, blush en lippenstift dezelfde kleur of toon. Om het monochromatische effect te bereiken heb je niet meer dan drie producten nodig. Multipurpose producten, waarbij je één product kan gebruiken voor zowel de ogen, wangen en lippen zijn ideaal voor het creëren van deze look.

3/

4. Glitter

instagram, make-up, trends, glitter, herfst, winter
Bron: Pinterest

Glitter op je ogen maken je make-up looks heel snel heel feestelijk. Maar laat je glitter niet in de kast tot de feestdagen, subtiele glitteroogschaduw kan je zelfs op je werk dragen.

4/

5. Strobing

instagram, make-up, rends, strobing, herfst, winter
Bron: Pinterest

Het koude weer zorgt ervoor dat onze huid sneller gaat uitdrogen. Hydrateren is een must tijdens de winter. De strobing techniek is een gemakkelijke manier om via make-up je stralende zomerhuid tot diep in het najaar te behouden. Breng een natuurlijke highlighter aan op de hoogste punten van je gezicht.

(stagiaire Michelle)