Getest door de redactie: haarverzorging bij je thuis voor een ‘net terug van de kapper’ look, het hele jaar door

Geüpdatet op 31 augustus 2020 door ELLE Partner
Getest door de redactie: haarverzorging bij je thuis voor een ‘net terug van de kapper’ look, het hele jaar door

Haar dat er net zo mooi uitziet als wanneer je net uit de kappersstoel komt? Onze absolute droom! Om die heilige graal te bereiken, testte de redactie een professioneel gamma haarverzorgingsproducten voor thuis uit. Dit is ons verdict.

Volume, lichtheid, glans ... Wie heeft er nooit gedroomd van haar dat er net zo mooi uitziet als wanneer je pas van de kapper komt? We moeten helaas toegeven dat het niet gemakkelijk is om je stralende lokken eenmaal terug thuis te blijven behouden. Tenzij je natuurlijk de juiste producten gebruikt.

Het geheim? Een haarroutine speciaal ontwikkeld voor thuis die de effecten van professionele salonbehandelingen verlengt. Dat is het idee achter het professionele BC Fibre Clinix-assortiment van Schwarzkopf Professional dat in 2018 werd gelanceerd en nu al bekend staat als het krachtigste herstellende assortiment van het merk! Uitgerust met gepatenteerde en hoogwaardige technologieën - Triple Bonding en C21 - en ontwikkeld met actieve ingrediënten geïnspireerd door huidverzorging, stelt deze lijn kappers in staat om op maat gemaakte en gerichte verzorgingen samen te stellen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van het haar. De haarvezel wordt getransformeerd en teruggebracht naar zijn oorspronkelijke staat.

We weten het: een occasioneel kappersbezoek is niet voldoende voor mooi en gezond haar, het hele jaar door. Daarom krijgt de Fiber Clinix-lijn een ereplaatsje in onze badkamer. Zo kunnen we onze haarverzorging thuis verder te zetten en iedere dag genieten van lokken om van te dromen. Dankzij een van de vijf aangepaste professionele behandelingen vind je voor elk haarprobleem een oplossing: Vibrancy herstelt de glans van gekleurd haar, Fortify voedt de haarvezel, Hydrate zorgt voor de nodige hydratatie, Volumize creëert volume en Tame helpt kroezen tegen te gaan.

Verleng de verzorging van het kapsalon bij je thuis

Voor ons begint de experience in het kapsalon, waar een professional onze lokken inspecteert om de schade aan ons haar te beoordelen. Uitdroging, gebrek aan volume, oncontroleerbaar kroezen ... Zodra de problemen zijn vastgesteld, kiest de expert een  persoonlijk verzorgingsprogramma en past hij dit toe in drie fases: shampoo, verzorging en een of twee specifieke verzorgingen die ons haar een boost geven. Wanneer we de kapper verlaten, zijn onze lokken getransformeerd. Ze zijn zachter en soepeler, van binnenuit versterkt door de behandeling en hebben een zichtbare glans. Vastbesloten om dit resultaat eenmaal terug thuis te behouden, zetten we onze nieuwe haarroutine voort, door de aanbevelingen van de expert op te volgen dankzij de Fiber Clinix-thuisverzorgingslijn. Van shampoo tot booster, inclusief conditioner en masker, alle producten zijn afgestemd op onze behoeften. Resultaat: de haarvezel wordt verzorging na verzorging versterkt en krijgt zijn oorspronkelijke uiterlijk terug. En wij zijn het hele jaar door verzekerd van stralend en gezond haar, net als bij de kapper!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Schwarzkopf.
www.schwarzkopf-professional.be
@schwarzkopfpro.belgium

Lees ook
Wedstrijd: win een gamma thuisverzorging voor haar net zo mooi als bij de kapper
DIY: natuurlijke haarkleuringen vanuit je kot
5 recepten voor haarmaskers op basis van aloë vera