Win een thuisverzorging voor haar net zo mooi als bij de kapper

Geüpdatet op 31 augustus 2020 door ELLE Partner

Bruin haar model

Haar dat er even mooi uitziet als wanneer je net van de kapper komt? We dromen er allemaal van! Win een volledig assortiment professionele haarverzorging voor thuis en geniet van prachtige lokken, het hele jaar door.

 

Het geheim van een glanzende haardos die net zo mooi en gezond is als wanneer je de kapperstoel verlaat? Een gerichte haarroutine voor thuis die de effecten van professionele salonbehandelingen verlengt. Dat is het idee achter de professionele BC Fibre Clinix-lijn van Schwarzkopf Professional, de krachtigste herstellende lijn van dit merk! Uitgerust met gepatenteerde en hoogwaardige technologieën - Triple Bonding en C21 - en ontwikkeld met actieve ingrediënten geïnspireerd door huidverzorging, stelt deze lijn kappers in staat om op maat gemaakte en gerichte verzorgingen samen te stellen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van het haar. Ze transformeren de haarvezel en brengen het terug naar zijn oorspronkelijke staat.

 

Aangezien een occasioneel bezoek aan de kapper natuurlijk niet voldoende is voor mooi en gezond haar het hele jaar door, krijgt het Fiber Clinix-assortiment een ereplaatsje in onze badkamer. Zo kunnen we onze haarverzorging thuis verderzetten, met stralende lokken als resultaat. Elk probleem vindt zijn oplossing dankzij een van de vijf aangepaste professionele behandelingen: Vibrancy herstelt de glans van gekleurd haar, Fortify voedt de haarvezel, Hydrate zorgt voor de nodige hydratatie, Volumize creëert volume en Tame helpt kroezen tegen te gaan.

 

Beantwoord de volgende vragen en maak kans op de volledige lijn Fibre Clinix-thuisverzorgingsproducten. Veel succes!

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Schwarzkopf.
www.schwarzkopf-professional.be
@schwarzkopfpro.belgium

 

Lees ook
Getest door de redactie: haarverzorging bij je thuis voor een ‘net terug van de kapper’ look, het hele jaar door
DIY: natuurlijke haarkleuringen vanuit je kot
5 recepten voor haarmaskers op basis van aloë vera