De ideale vakantiebestemming voor tennis lovers

Geüpdatet op 13 augustus 2020 door ELLE Partner
De ideale vakantiebestemming voor tennis loversELLE x Sani Resort

Ben jij nog op zoek naar een veilige vakantiebestemming voor deze zomer? Tennisliefhebbers aller landen, wij vonden de ideale plek in het idyllische Griekenland.

Heb je keuzestress voor het perfecte hotel? Geen nood: bij Sani Resort hoef je niet te kiezen. Het afgelegen en uniek privaat reservaat bundelt immers vijf hotels die zich uitstrekken over een groot domein. Elk van de hotels ligt op wandelafstand van elkaar, maar biedt voldoende privacy voor dat exclusieve vakantiegevoel. Van het intieme Sani Asterias voor koppels, tot de actieve Sani Club of het ontspannen familiehotel Porto Sani, voor ieder wat wils. Het resort heeft bovendien haar eigen Marina, 40 verschillende restaurants en bars, zeven idyllische stranden en een waaier aan sport- en ontspanningsmogelijkheden waaronder het Rafa Nadal Tennis Centre, dat zopas zijn tweede seizoen ingaat.

Game, set en match!

ELLE x Sani Resort

Geen nood: alle gasten zijn welkom om in het Rafa Nadal Tennis Centre hun beste backhand voor te zetten, ongeacht hun leeftijd of spelniveau. Je kan er een balletje slaan op één van de acht gloednieuwe gravelbanen en dat onder begeleiding van deskundige coaches die werden opgeleid in de Rafa Nadal Academy in Mallorca. Wat kan je verwachten? Een trainingsschema op maat, ontwikkeld en opgesteld door Rafa Nadal en zijn technische staff. Het schema focust niet alleen op de technische vaardigheden en fysieke training waarmee Nadal het tot de top schopte, maar brengt ook elementen uit zijn mentale training aan het licht.

Ontspannen geblazen

Wil je liever ontspannen en je hoofd leegmaken? Dan kan je terecht bij één van de vijf elegante Anne Semonin Spa's voor een behandeling met luxueuze aromatische producten of kan je heerlijk tafelen in één van de gastronomische restaurants, waar Griekse topchefs met lokale producten aan de slag gaan. Zowel de vijf spa’s en restaurants als een rits aan luxeboetieks krijgen van ons een topscore. Alles baadt in een aura van luxe, met zicht op de azuurblauwe zee en een zacht briesje met de geur van dennenbossen. 

Wat met Covid?

Sani Resort heropent deze zomer als een Covid-Safe Reservaat dankzij zijn unieke #onlyatsaniprotocol, met Covid-testen voor zowel gasten als medewerkers en heel wat andere maatregelen die ervoor zorgen dat je met een gerust hart kan genieten. De uitgestrekte omgeving maakt het bovendien mogelijk om voldoende afstand te bewaren met de andere gasten waardoor de regels inzake social distancing niet in het gedrang komen.

Je verblijf kan je boeken op sani-resort.com

ELLE x Sani Resort

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Sani Resort.
Sani-resort.com

Lees ook: