Tover je huis om tot de place to be met deze woonaccessoires

Geüpdatet op 17 december 2020 door ELLE Partner
Tover je huis om tot de place to be met deze woonaccessoiresELLE x de Bijenkorf

Ben je de laatste maanden helemaal uitgekeken op je interieur? Dan is het dringend tijd om je woonkamer inrichting eens goed onder handen te nemen. Met deze on trend woonaccessoires creëer je in een handomdraai een gloednieuwe vibe in je huis.

Sierkussens

Geen gemakkelijkere manier om je woonkamer op te fleuren dan enkele goedgekozen kussens op de bank. Haal de zomer binnen met tropische palmenprints of  hippe berberstoffen. Ook exemplaren in poezelig zacht fluweel, pluche of wol zijn altijd een goed idee. Ideaal om je knus tegenaan te vlijen na een lange werkdag.

 

Fotokaders

Geef je omgeving een persoonlijke toets met foto’s van je vrienden en familie, in originele fotohouders. Zo ben je altijd omringd door je loved ones, ook al kan je ze misschien niet zo vaak zien. Ook wanddecoratie is een leuke manier om je interieur warmer en gezelliger te maken. Kies voor een echte eye catcher zoals de retro vogeltekeningen van IXXI of de gestileerde eenvoud van een fotolijst van Umbra.

Plaids

Met een prachtige plaid verander je de look van je sofa in een vingerknip, zonder dat je een al te grote investering hoeft te doen. Bovendien is er niks leuker dan een uitnodigende zetel met zacht dekentje om onder te kruipen wanneer je zin hebt in een Netflix-marathon. Exemplaren in heldergeel of met intrigerende nomadenmotieven geven je woonkamer een hedendaagse uitstraling.

Geurstokjes

Niet alleen het oog wil wat, ook geuren zijn erg belangrijk wanneer je van een huis een thuis wil maken. Vergeet dus niet je woonruimtes licht te parfumeren met een heerlijke geur, zoals de ontspannende Rituals geurstokjes met lotus en jujube. Of probeer een originele geurdiffuser zoals de schitterende Hourglass Diffuser van Diptique.

Vazen

Breng leven in je woonkamer met een stralend boeket met verse zomerbloemen en laat ze tot hun recht komen in een stijlvolle glazen vaas.  Wanneer je bloemen zijn uitgebloeid, hoef je je vaas trouwens niet op te bergen. Vandaag zijn heel wat exemplaren zo’n blikvangers dat ze helemaal op zichzelf kunnen staan als opvallend interieurobject.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met de Bijenkorf.
www.deBijenkorf.be

Lees ook
Hoera: H&M Home opent eerste gigantische concept store in Brussel
Creëer je eigen oase met een tuinkamer of serre
Binnenkijken: de glamoureuze beauty room van de Nederlandse Sylvie Meis