Alles wat we weten over Fenty Skin, Rihanna’s eerste verzorgingslijn

Gepubliceerd op 15 juli 2020 door Lore Ginneberge
Alles wat we weten over Fenty Skin, Rihanna’s eerste verzorgingslijn

The word is out, ook Rihanna waagt zich aan een eigen verzorgingslijn. Dit is wat we weten over Fenty Skin.

Hoewel het geen verrassing is dat RiRi haar beautyimperium uitbreidt, wist niemand nog wanneer dat zou gebeuren. De officiële aankondiging gebeurde in het laatste nummer van de Britse Vogue, waarin de popster slash entrepreneur verklapte aan een verzorgingslijn te werken. Deze zal Fenty Skin heten, en wordt dus een uitbreiding van het populaire Fenty Beauty-makeupgamma.

En nog meer heuglijk nieuws, want de skincarelijn komt er vroeger dan verwacht: op 31 juli zullen de producten exclusief te verkrijgen zijn via Fentyskin.com. Of er op termijn net zoals bij Fenty Beauty een samenwerking komt met Sephora, is nog niet bekendgemaakt.

In de grote aankondiging online wordt Fenty Skin omschreven als "The new culture of skincare", klinkt veelbelovend...

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FENTY SKIN (@fentyskin) op

Dat de lancering er komt is zoals gezegd geen verrassing, want Amerikaanse nieuwssites meldden in 2019 al dat Rihanna's bedrijf een patent aanvroeg voor huid- en lichaamsverzorging en accessoires. Hoe de producten er precies zullen uitzien en wat het verhaal erachter is, daar zullen we nog even op moeten wachten. Wel zijn er al enkele namen gelekt van Fenty Skin-producten (leve het internet!): Buff Ryder, Instant Reset, Fat Water, Flash Nap en Hydra Vizor. Wij hebben al zware vermoedens bij sommige van deze catchy namen, maar speculeer gerust zelf.

De grote vraag die iedereen zich waarschijnlijk stelt: zal de skincarelijn kunnen tippen aan de ongelooflijk inclusieve Fenty-make-up? Rihanna heeft er steeds haar handelsmerk van gemaakt om foundations, concealers en lipsticks uit te brengen voor elke huidtint. Hoe zal ze dit vertalen naar huidverzorging? Het hoeft niet gezegd dat we héél erg benieuwd zijn naar het resultaat. Tot binnenkort op Fentyskin.com!

LEES OOK: Dit zijn de beste en slechtste producten van Kylie Skin