Dior Herfst/winter 2021: volg het magische defilé hier helemaal live

Gepubliceerd op 8 maart 2021 door Lore Ginneberge
Dior Herfst/winter 2021: volg het magische defilé hier helemaal liveImaxtree

Deze namiddag stelt Maison Dior haar Herfst/Winter 2021 modeshow voor. Ook jij kan het spektakel helemaal live meevolgen, dus maak het jezelf gemakkelijk en geniet van de show!

In tijden van social distancing worden zowat alle modehuizen gedwongen om de virtuele toer op te gaan dit seizoen. De uitgelezen kans voor het grote publiek om deze uitzonderlijke evenementen live te beleven vanuit je zetel. En de digitale Paris Fashion Week start meteen met een klepper van formaat, want Dior houdt vandaag al haar online defilé.

Artistiek Directeur Maria Grazia Chiuri deed voor deze collectie een beroep op het talent van vijf internationale vrouwelijke illustratoren om vijf teasers te maken. Ze vroeg deze nieuwe generatie kunstenaars om hun individuele interpretaties van vrouwelijkheid te delen via het medium animatie. Hun unieke perspectieven die in dit project tot uiting komen, weerspiegelen hun eigen persoonlijke ervaringen en belichten tegelijk de hedendaagse voorstelling van vrouwen in de maatschappij. Het artistieke project werd gebundeld in een video geregisseerd door Melinda Triana:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dior Official (@dior)

Om 14u30 kan je hier de volledige modeshow live bekijken: