Dit is de meest populaire abs workout van het moment

Geüpdatet op 20 juli 2020 door Marie Pauwels en ELLE België
Dit is de meest populaire abs workout van het momentInstagram: @chloe_t

Heb je weinig tijd om te sporten, maar wil je toch graag snel resultaat zien? Dan zal deze abs workout je zeker bekoren!

Trending én effectief

Doordat fitnessclubs en sportzalen zo lang gesloten waren, gingen we massaal op zoek naar alternatieven. Gelukkig zijn er op Youtube heel wat workoutvideo's te vinden die je makkelijk bij je thuis kan doen. Eén specifieke workout zagen we overal (maar dan ook écht overal) opduiken: de 'Get Abs in 2 Weeks' Challenge van fitnessgoeroe Chloe Ting. Deze workout was al erg populair vóór de quarantaine, maar is de laatste maanden letterlijk ontploft: de video heeft in totaal zo'n 176 miljoen views. Daarnaast wemelt het van de 'Chloe Ting ab challenge results' video's op Youtube en TikTok. Wij snappen waarom, want de resultaten zijn verbluffend!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@stephhhh_) op

Abs in 2 weken

Hoewel de video niet lang duurt, is hij erg doeltreffend (en dat zullen je buikspieren beamen). Wij testten 'm al eerder uit, en zagen indrukwekkende resultaten. Een strakke buik en zelfs die begeerlijke buikspierlijntjes in amper twee weken tijd...het kan.

Wat heb je nodig? Een matje, sportkleren en slechts 10 minuten van je tijd (ja echt). De workout bestaat uit 21 oefeningen van 30 seconden, met 10 seconden rust tussendoor. Hieronder kan je de video in kwestie bekijken (de lawaaierige EDM-muziek op de achtergrond werkt vreemd genoeg zeer motiverend!).

Hou er rekening mee dat de workout erg intensief is voor je buikspieren. Daarom las je om de drie dagen best een rustdag in. Op de website van Chloe vind je meer informatie, net als heel wat gratis trainingsschema's, zoals de 5 Weeks Booty Challenge en de 3 Weeks Lean Arms Challenge. Check ook zeker de andere workouts op haar Youtube-kanaal, eens je deze challenge succesvol hebt afgerond.