Maak kans op geweldige prijzen dankzij PiCK UP!

Geüpdatet op 26 mei 2020 door ELLE Partner
Maak kans op geweldige prijzen dankzij PiCK UP!Black N' White PiCK UP!-koekjes

De befaamde PiCK UP!-koekjes vieren hun 20ste verjaardag en nodigen de ELLE-lezeressen uit om mee feest te vieren.

Bij een aflevering van één van je favoriete series op Netflix (of het hele seizoen, laten we eerlijk zijn), tussen twee sportsessies op Instagram Live door (zodat je je niet schuldig hoeft te voelen) of na een productieve ochtend studeren of thuiswerk, is het tijd voor een welverdiende pauze. Met zijn heerlijke laag melkchocolade, zwarte chocolade of melkvulling tussen twee extra krokante koekjes, weet PiCK UP! al jaren de harten van chocolade lovers te veroveren. En toegegeven, eenmaal je begint te smullen, is het niet gemakkelijk om ermee op te houden. Dat pakje PiCK UP! Minis is zo op! #guilty.

PiCK UP! wordt 20

Een jarenlange verslaving, want het merk blaast dit jaar 20 kaarsjes uit. Time flies! Nineties kids herinneren zich vast nog de tienuurtjes van vroeger tijdens de speeltijd en het vreugdesprongetje wanneer ze hun favoriete koekjes in hun boekentas terugvonden.

Goed nieuws: ter ere van hun 20ste verjaardag, heeft PiCK UP! talloze verrassingen voor jou in petto! Zo organiseert het merk een wekelijkse wedstrijd waarmee je prijzen met een waarde van maar liefst 500€ kan winnen. Deelnemen doe je nog tot midden oktober via www.pickupgame.be/. Vul je gegevens in en krijg toegang tot het online spel. Leef je virtueel uit op de piñata en… Fingers crossed! Een week later krijg je al te horen of jij de gelukkige winnaar van de afgelopen week bent. En de prijzen doen dromen: cadeaubonnen t.w.v. 500€ bij Zalando en Walibi, of een Nintendo pack met een Nintendo Switch, console, drie games en accessoires. Je hoort het goed!

En alsof dat nog niet genoeg is, pakt PiCK UP! voor zijn verjaardag uit met een nieuwe limited edition smaak met nóg meer chocolade! De PiCK UP! Black’N White bestaat uit een hemelse laag witte chocolade tussen twee krokante koekjes van cacao. Wij reppen ons alvast naar de koekjesrayon om deze laatste, verrukkelijke nieuwigheid te proeven!

Psst… Wil jij de club PiCK UP! addicts vervoegen? Volg hen dan nu op Facebook http://www.facebook.com/PiCKUPBELGIUM en op Instagram https://instagram.com/pickup.be/ voor nóg meer fun.

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met PiCK UP!.

LEES OOK

Coffee O'Clock: de koffie momenten van de redactie
Netflix: de nieuwste series om deze maand te bingen
Hoe gaat winkelen eruit zien na de lockdown?